SVI STE VI TOPOVSKO MESO, ČEKA VAS KLANJE: Ruskom oficiru posle ove izjave vojnici razbili lice! VIDEO
Foto: Printscreen/Youtube

drama

SVI STE VI TOPOVSKO MESO, ČEKA VAS KLANJE: Ruskom oficiru posle ove izjave vojnici razbili lice! VIDEO

Planeta -

Besni ruski vojnici, nedavno mobilisani, navodno su pretukli višeg oficira nakon što im je rekao da su „topovsko meso“. Mobilisani regruti su se okomili na ruskog potpukovnika nakon što im je otvoreno rekao: 'Svi ste vi topovsko meso, klanje je pred vama', piše Dejli mejl. To se dogodilo u sportskoj hali u gradu Penza tokom regrutovanja.

Visokom oficiru su polomljene kosti lica, a ruski mediji prenose da su vojnici koji su ga tukli "bili svi pijani".

Nisu jedini. Mnogi rezervisti, koji su dekretom Vladimira Putina poslani u rat u Ukrajinu, ostali su izbezumljeni nakon što im je rečeno da će poginuti na bojnom polju. Ali verovatno je tačno ono što im je komandant rekao – da će masovno ginu u Ukrajini.

To je samo jedna u nizu sličnih priča o haosu, tučama i pijanstvu novomobilisanih ruskih obveznika.

Kruži i navodni snimak na kojem se vidi kako mobilisani vojnici tuku oficira koji im je rekao da idu u Ukrajinu kao topovsko meso.

Jedan od novoprimljenih vojnika, koji je bio tamo, poslao je bratu poruku u kojoj je pisalo: „Među nama je išao jedan potpukovnik i rekao nam: „Svi ste vi topovsko meso, preti vam klanje”. Došlo je do tuče, pukovnikovo lice smrskano.''

U drugom delu snimka se vidi kako osoba savetuje regrute da, u nedostatku bolje medicinske opreme, ponesu sa sobom tampone jer oni dobro zaustavljaju krvarenje iz rana.

Kurir.rs/Net.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track