Najnovije vesti

RUSKI KOMANDANT POBESNEO ZBOG GUBITAKA: Postrojio vojnike pa ih izvređao a onda brutalno pretukao ODVALIO IH OD BATINA (VIDEO)
Foto: Printscreen

surovo

RUSKI KOMANDANT POBESNEO ZBOG GUBITAKA: Postrojio vojnike pa ih izvređao a onda brutalno pretukao ODVALIO IH OD BATINA (VIDEO)

Planeta
16:18h

Na društvenim mrežama objavljen je snimak koji navodno prikazuje ruskog komandanta koji surovo kažnjava vojnike zbog lošeg držanja u borbi.

Kako se može čuti na snimku, komandat se razbesneo jer vojnici, koje je postrojio, nisu držali položaj. Zbog toga je navodno njegova jedinica imala dva mrtva i šest ranjenih vojnika.

Vonici koje je komandant postrojio pravdali su se da nisu napustili položaj, već da su evakuisali povređene, a da su bili u vezi sa nekim drugim komandantom, sa nadimkom "Moskalj".

Besni komandant nije želeo da čuje njihovo objašnjenje. Optužio ih je da su kukavice jer je njih 10 evakuisalo njihova dva ranjena borca, a potom teško i brutalno pretukao motkom i nogama, uz mnoštvo uvreda i pretnji. Komandant je bio toliko besan da je u jednom trenutku zapretio vojnicima da će ih sve pobiti.

Pored njega, tu je bio drugi vojnik koji je u rukama držao vatreno oružje, kao pretnju, a njemu je rečeno da puca na nekog ako se pomeri.

Kako se može čuti na snimku, pretučeni vojnici pripadaju nedavno mobilisanim snagama, dok je besni komandant izgubio dobrovoljce.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja