MISTERIJA SVE VEĆA! DA LI JE JULIJA NESTALA MEDLIN MEKEN?! Majka devojke šokantnim potezom probudila NOVE SUMNJE
Foto: EPA, Printscreen/TikTok

SVET NA NOGAMA

MISTERIJA SVE VEĆA! DA LI JE JULIJA NESTALA MEDLIN MEKEN?! Majka devojke šokantnim potezom probudila NOVE SUMNJE

Planeta -

Medlin Meken je kidnapovana 2007. dok je sa roditeljima bila na odmoru u Portugalu. Uprkos opsežnim istragama, njeno telo nikada nije pronađeno, pa njeni roditelji, ali i neki koji prate ovaj slučaj, veruju da bi Medlin još uvek mogla da bude živa.

Mlada Poljakinja je ovog meseca postala svetski poznata na internetu nakon što je pokrenula Instagram profil pod imenom "Ja sam Medlin Meken".

Ona navodi da je počela da se pita da li je ona zapravo trogodišnja devojčica koja je oteta u Portugalu „pre nekoliko meseci” nakon nečega što joj je baka rekla. U objavama kaže da svoje tvrdnje zasniva na dva 'dokaza'.

Ona je toliko ubeđena da je ona devojka koja je nestala 2007. godine da traži pomoć interneta da kontaktira Gerija i Kejt MekKen, Medlinine roditelje, i dogovori sa njima DNK test.

@shellmc22 More from the ‘Iammadeleinemccann’ instagram page. People asking for more from the 10 minute video; I can’t share 10 mins. What do you think ? #iammadeleinemccann #madeleinemccann #maddiemccann #findmaddie #findmadeleine #instagramlive #katemccann #gerrymccann #madeleinemccanncase #isthismaddie? ♬ original sound - Shell Mc ?

Međutim, majka Julije Faustine (21) ne želi da preda genetski uzorak, ali insistira da ima dokumente koji dokazuju da je Faustina njena rođena ćerka, rekao je privatni detektiv za britanski San.

Medlin Meken je nestala 3. maja 2007. iz spavaće sobe u portugalskom rizortu Praja da Luz, u regionu Algarve, gde je letovala sa porodicom.

Portugalski tužioci su prvi put posle 15 godina imenovali zvanično osumnjičenog za nestanak devojčice. Prvi osumnjičeni bili su njeni roditelji, Kejt i Geri Meken, ali su kasnije oslobođeni sumnje, prenosi nypost.

Nije rečeno zbog čega je muškarac osumnjičen baš sada, ali to bi moglo biti zbog bojazni da slučaj ne zastari posle 15 godina, što je praksa u Portugalu kada su u pitanju pojedina krivična dela. Narednog meseca biće 15 godina otkako je Medlin nestala.

@shellmc22 Thoughts? Is this Madeleine McCann? Why is no one helping her? Why is this not news? The police won’t listen apparently!? She’s asking for it to be shared! #madeleinemccann #findmaddie #findmadeleine #iammadeleinemccann #instagramlive #maddymccann #maddiemccann #katemccann #gerrymccann #share #help #missingpersoncases #madeleinemccanncase #isthismaddie? ♬ original sound - Shell Mc ?

Ime osumnjičenog nije dostupno javnosti, ali je u saopštenju navedeno da su ga, kao osumnjičenog, identifikovali nadležni organi u Nemačkoj.

Nemačka policija je 2020. godine saopštila da pretpostavlja da je Medlin mrtva i da je za njenu otmicu i ubistvo odgovoran zlostavljač dece i trgovac drogom Kristijan Brukner. Ali, on nikada nije optužen. Trenutno služi kaznu zatvora u Nemačkoj zbog silovanja žene u istom regionu Algarve u Portugalu, iste godine kada je i Medlin nestala.

Kurir.rs/nypost

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track