MELANIJINO ĆUTANJE JE "OKLOP" KOJIM SE ŠTITI! Ljuta je zbog Donaldovih "afera", ali nikada neće podneti zahtev za razvod
Foto: Profimedia

znala je u šta se upušta

MELANIJINO ĆUTANJE JE "OKLOP" KOJIM SE ŠTITI! Ljuta je zbog Donaldovih "afera", ali nikada neće podneti zahtev za razvod

Planeta -

Melanija Tramp je ljuta zbog Donaldovih navodnih afera, ali koristi svoje kameno ćutanje na optužbe kao „oklop“ protiv njih, tvrdi bivši pomoćnik Bele kuće.

Melanija (52) nije bila uz Donalda Trampa kada se on predao okružnom tužiocu u Njujorku u utorak, niti je bila prisutna na after partiju u plesnoj dvorani Mar-a-Lago.

Bivša pomoćnica Stefani Volkof Vinston ponudila je sopstveni uvid u njihov brak. Njene tvrdnje su se pojavile pošto je DailiMail.com ponudio ekskluzivni uvid u brak Trampovih o kome se mnogo pričalo nakon Donaldove optužnice Volkof tvrdi da je Melanija zaista besna zbog tvrdnji o seks aferi sa Stormi Danijels.

Melanija je prekinula veze sa Volkofovom kada je ova napustila Belu kuću u februaru 2018. Uprkos tome, Volkof je u novom intervjuu rekla da se Melanija nikada neće razvesti od bivšeg predsednika.

Stormi Danijels, Donald Tramp, Melanija Tramp
foto: AP Susan Walsh, AP Andrew Harnik, AP Seth Wenig

Tramp je bio u Velikoj jabuci da odgovara na optužbe za tajne isplate novca navodnim ljubavnicama Karen Mekdugal i Stormi Danijels.

„Naravno da ona zna za Donaldove poslove, ona zna sve. Ali njeno ćutanje je njeno dostojanstvo. Stajaće uz svog muža, kao i uvek. Ne mislim da je Melanija ponižena njegovim aferama – ali je ljuta“, dodao je Volkof.

Stefani Volkof je pomogla da se napravi Trampova inauguracija, a kasnije je radiča kao neplaćeni savetnik Bele kuće. Kasnije je objavila knjigu o svojoj vezi sa Melanijom. Volkof je rekla da bi bila iznenađena da je videla Melaniju pored svog muža, piše Dejli mejl

„Njeno ćutanje je namerno, to je njeno oružje i njen zaštitni oklop“, rekla je.

Melanija Tramp
foto: Profimedia / Mega

„Ona ga ipak ne napušta. Ovo je transakcijski brak, znala je u šta se upušta kada se udala za Donalda. Njen način preživljavanja je da se ponaša kao da se to nikada nije dogodilo", rekao je bivši pomoćnik.

Ona je dodala da Melanija svoje kritičare opisuje kao "ljubomorne" i da se "nadala da će skandal Stormi Danijels biti gurnut pod tepih".

Njen način da se izbori je da nikada ne dozvoli da se osećanja pokažu ili utiču na nju. Predviđam da ćemo je ponovo videti uz njega na sledećem društvenom događaju u Mar-a-Lagu", nastavila je.

„Melanija veruje da ne mora nikome da odgovara ili objašnjava, tako da se neće dovoditi u tu poziciju“, nastavlja Volkof.

Po povratku iz Njujorka u utorak uveče, Tramp se obrušio na njujorškog tužioca Alvina Braga zbog podizanja krivične prijave protiv njega i proglasio se žrtvom mešanja u izbore bez pružanja dokaza. Pred njim su u plesnoj sali u Mar-a-Lagu bile brojne pristalice Trampa, uključujući republikanske poslanike Mardžori Tejlor Grin i Meta Geca, dugogodišnjeg operativca Rodžera Stouna, bivšeg američkog ambasadora u Nemačkoj Ričarda Grenela i Trampovih sinova Donalda Trampa mlađeg i Erika Trampa.

Donald Tramp, Hapšenje
foto: Ed JONES / AFP / Profimedia

„Nikada nisam mislio da bi se tako nešto moglo dogoditi u Americi“, rekao je Tramp pristalicama okupljenim u njegovoj kući u Mar-a-Lagu u Palm Biču na Floridi. "Jedini zločin koji sam počinio je da neustrašivo branim našu naciju od onih koji žele da je unište."

Tramp, koji se kandidovao za predsedničke izbore 2024. godine, u utorak uveče je na Floridi održao relativno kratak govor, 25 minuta, u poređenju sa svojim skupovima koji ponekad mogu da traju i dva sata. Iako je pokrenuo tiradu protiv tužioca, on nije pozvao na nove proteste svojih pristalica.

I dok se očekuje da će se uskoro vratiti u kampanju, nije izneo detalje o tome. Tramp je posegnuo duboko u svoje lične pritužbe kako bi proglasio da ga proganjaju politički protivnici koji koriste pravni sistem protiv njega kako bi pokušali da ga spreče da ponovo osvoji Belu kuću 2024. Tramp je optužio okružnog tužioca Menhetna Braga da je hteo da ga uhvati 'pre nego što je saznao išta o meni'. Rekao je da je sudija u ovom slučaju, Huan Merčan, „sudija koji mrzi Trampa“. Ali nije ponudio nikakve dokaze koji bi podržali svoju tvrdnju da su preduzimali svoje akcije kako bi potkopali njegovu ponudu za Belu kuću.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track