ŽESTOK NAPAD RUSA NA NIKOLAJEV: Zelenski objavio stravičan snimak nakon granatiranja, IMA MNOGO RANJENIH, među njima i dete!
Foto: Printscreen Twiter

rat u Ukrajini

ŽESTOK NAPAD RUSA NA NIKOLAJEV: Zelenski objavio stravičan snimak nakon granatiranja, IMA MNOGO RANJENIH, među njima i dete!

Planeta -

Broj povređenih u ruskom napadu na Nikolajev povećao se na 23, uključujući jedno dete, a jedna osoba je poginula.

Ovo je potvrdio ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski koji je objavio snimak na kojem se vidi šteta koju je tokom noći naneo ruski napad na Nikolajev.

Zelenski je napisao da Rusija ne prestaje da dokazuje da je glavni cilj rata teror i uništenje Ukrajinaca i svega ukrajinskog, preneo je Gardijan.

Nikolajev, Ukrajina
foto: Printscreen Twiter

„Rusija je tokom noći granatirala Nikolajev sa četiri rakete ispaljene sa Crnog mora, a visokoprecizno oružje bilo je usmereno na privatne kuće, istorijsku zgradu i višespratnicu.

Trenutno se zna za jednu poginulu osobu i 23 ranjene, među kojima i jedno dete. Pokojnima večna uspomena, a ranjenima brz oporavak”, napisao je Zelenski.

U ruskom raketnom napadu na Nikolajev jedna osoba je poginula, a 15 povređeno, napisao je prethodno načelnik južnog ukrajinskog regiona Nikolajev, Vitalij Kim, na Telegramu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track