PRONAĐEN DVOJNIK ZELENSKOG! Prodavac ribe iz Napulja postao hit na društvenim mrežama UVERITE SE SAMI KOLIKO LIČE (VIDEO)
Foto: TikTok/veroruggeri, EPA/Sergey Dolzhenko

neverica

PRONAĐEN DVOJNIK ZELENSKOG! Prodavac ribe iz Napulja postao hit na društvenim mrežama UVERITE SE SAMI KOLIKO LIČE (VIDEO)

Planeta -

Prodavac morskih plodova iz Napulja koji neverovatno liči na ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog postao je hit na mrežama!

Njegovo ime je Gigi i njegov TikTok nalog ima više od milion pratilaca, a snimci na kojima pije kafu ili radi momentalno postaju hit na mreži.

Gigi je inače već dugo bio popularan u Italiji i to ne zbog svoje sličnosti sa ukrajinskim političarem. Trgovac ribom iz Napulja postao je slavan 2020. godine kada je zemlja ušla u blokadu zbog kovida. Tada su mnogi Italijani, uplašeni epidemijom, delili njegove video snimke na TikToku uz inspirativnu frazu:

- Gigi je stigao sa ljubavlju! Dobro jutro ribaru!

Slogan je postao toliko poznat da je čak podstakao Rajaner da ga koristi u jednoj od svojih reklama. Tako je prodavac ribe je počeo da gostuje na televizijama.

Gigi se međutim malo umorio od popularnosti i najavio je početkom 2023. godine da će odustati od društvenih mreža, ali i dalje nastavlja da postavlja video snimke na TikTok.

Jedan Poljak, podsetimo, neverovatno liči na ruskog predsednika Vladimira Putina. Slavek Sobala (53) postao je svetski poznat kao dvojnik ruskog lidera, ali već mesecima se plaši za ličnu bezbednost jer je zarađivao oponašajući Putina.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track