SILOVATELJ NAPAO DEVOJČICU (13) I TRI DEVOJKE Kruži centrom grada, nadimak dobio po KVARTU u kom NAPADA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

NAZVAN PO KVARTU U KOM NAPADA

SILOVATELJ NAPAO DEVOJČICU (13) I TRI DEVOJKE Kruži centrom grada, nadimak dobio po KVARTU u kom NAPADA! (VIDEO)

Planeta -

Centrom grčke prestonice Atine poslednjih dana kruži silovatelj koji je nazvan "zmaj iz Egzarhije" po kvartu u kojem napada žrtve.

List Prototema navodi da se poslednji napad desio juče u 7,20 sati ujutru u ulici Nikitara gde je manijak potpuno mirno sa leđa prišao 29-godišnjoj devojci koja je krenula na posao.

On ju je odmah oborio na pločnik i pokušao da je siluje tu nasred ulice, ali je njeno zapomaganje na sreću čuo prodavac iz jedine radnje koja je u tom trenutku bila otvorena u tom delu glavnog grada Grčke.

Čovek je viknuo i to je zbunilo napadača, a preplašena devojka sitne građe je uspela da ustane i otrči ka prodavcu, a silovatelj je pobegao.

- Rekao bih da je stranac i da ima manje od 30 godina - kazao je čovek koji je spasao devojku iz kandži "zmaj iz Egzarhije".

Grčka, Zmaj iz Egzarhije
foto: Printscreen/Youtube

Silovatelj je prvo u subotu napao 13-godišnju devojčicu koju je zgrabio za ruku, ali je ona počela da vrišti i otrgla mu se.

U policijsku stanicu u Egzarhiji je juče, dva dana kasnije, došla 29-godišnja devojka koja je rekla da ju je muškarac napao u tom kvartu, bacio na pločnik, zatvorio joj usta i počeo da je siluje, ali je prekinuo kada su naišli prolaznici i pobegao.

Grčka, Zmaj iz Egzarhije
foto: Printscreen/Youtube

Samo deset minuta kasnije verovatno isti napadač zgrabio je 27-godišnju prolaznicu, ali je ova pružila otpor i ona je otrčao niz ulicu.

Navodi se da grčka policija pokušava da locira i uhapsi "zmaja iz Egzarhije", za kojeg se navodi da je srednje visine i ima plavu kosu i plave oči.

(Kurir.rs/Protothema.gr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja