Najnovije vesti

DEČAK (13) BRUTALNO UBIO MAJKU! Isplivale jezive fotografije sa lica mesta! (FOTO)
Foto: printscreen/Ny post

HOROR U MAJAMIJU

DEČAK (13) BRUTALNO UBIO MAJKU! Isplivale jezive fotografije sa lica mesta! (FOTO)

Planeta -

Jezive fotografije kruže internetom, a zabeležene su kamerom iz spavaće sobe majke pre nego što ju je ubio njen 13-godišnji sin, kako navodi tužilaštvo u Majamiju.

Šokantni materijal koji su objavili američki mediji obuhvata slike snimljene bebi monitorom u sobi Irine Garsije uveče 12. oktobra. Ova žena je dve nedelje ranije rodila devojčicu koja se takođe pojavljuje na snimku, kako je njen krevetić kobne noći bio pored majčinog kreveta.

irina garsija
foto: printscreen/Ny post

Na jednoj od fotografija, snimljenoj u 22.23 sati te noći, Garsija se pojavljuje u njenom krevetu sa svojom novorođenom devojčicom u naručju.

Samo 40 minuta kasnije, u 23 sata, kamera bebi monitora snimila je sobu sa ugašenim svetlima. Beba je sada u krevecu a nad ženom koja spava u krevetu preteći stoji tinejdžer Derek Rosa, koji će pola sata kasnije nazvati hitnu da prizna svoj gnusni čin.

Tužioci koji su objavili materijal još nisu precizirali njegov sadržaj. Međutim, slike koje je objavio The New York Post uključuju i šokantan selfi za koji se veruje da je 13-godišnjak poslao prijatelju nakon brutalnog zločina.

Tinejdžer ležerno pozira sa isplaženim jezikom, a na njegovoj ruci se vidi crvena supstanca, verovatno krv njegove majke.

irina garsija
foto: printscreen/Ny post

Dokazi takođe uključuju fotografije jednog noža sa ružičastom drškom za koju se čini da je prekriven krvlju i verovatno je oružje zločina.

Tokom poziva hitnoj službi u noći ubistva, Rosa je priznao ubistvo svoje majke i činjenicu da je potom prijatelju poslao fotografiju. Ovaj 13-godišnjak, koji je navodno bio odličan u školi, navodno je rekao operateru da je prvobitno nameravao da se ubije pištoljem koji je imao u kući, ali je na kraju odlučio da to ne želi da uradi.

irina garsija
foto: printscreen/Ny post

U noći zločina, Garsijin suprug i očuh osumnjičenog, koji je vozač kamiona, bio je odsutan na poslu. Beba koja je ležala u krevecu dok je majka ubijena tik pored nje, zdrava je i zdrava.

Tinejdžer se prošlog meseca izjasnio da nije kriv za ubistvo svoje majke i trebalo bi da mu se sudi kao odrasloj osobi.

(Kurir.rs/NY post)

Bonus video:

00:15

Nezapamćen zločin kod Čačka: Mladić (20) nožem ubio majku, oca i dedu! Ubica u bekstvu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track