SAVETNIK PREDSEDNIKA ARGENTINE IMA TETOVAŽU RUSKE MAFIJE: Javnost u šoku nakon što je isplivala fotografija mladog konsultanta
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Twitter

neverica

SAVETNIK PREDSEDNIKA ARGENTINE IMA TETOVAŽU RUSKE MAFIJE: Javnost u šoku nakon što je isplivala fotografija mladog konsultanta

Planeta -

Savetnik argentinskog predsednika Santjago Kaputo (38) prema navodima lokalnih medija ima rusku mafijašku tetovažu na desnoj ruci.

- Santjaga Kaputa čini posebnim to što mu je telo prekriveno ruskim tetovažama - navodi argentinski portal Noticias.

Kaputio je inspiraciju za tetovaže prema navodima portala našao u knjizi o ruskim kriminalcima koju mu je poklonio prijatelj.

Argentinski korisnici društvene mreže X objavili su njegovu fotografiju na kojoj se vidi tetovaža na podlaktici sa frazom na ruskom:

- Koliba, dača, štedna knjižica, čamac, auto i garaža smiriće moj hir - piše na podlaktici mladog političara.

Noticias takođe navodi da Kaputo malo spava i voli motocikle. Na fotografijama se često može videti sa cigaretom.

Portal BA Times navodi da je Santjago, sestrić biznismena Nikija Kaputa i rođak ministra ekonomije Luisa Kaputa, ključna ličnost u kabinetu novoizabranog predsednika Havijera Mileija.

Kaputo se do sada nije značajno pojavljivao u javnosti, ali prema navodima lokalnih medija specijalista za političke komunikacije i konsalting preuzeće ključne vladine oblasti uključujući i donošenje odluka u vezi sa državnim medijima.

Poslednjih godina savetovao je kandidate i preduzeća u Čileu, Urugvaju, Salvadoru... Njegov prethodni posao bio je u Paragvaju gde je radio na predsedničkoj kampanji Liberalne partije.

Argentinskog predsednika Havijera Mileija, podsetimo, zamalo je pogodila flaša na paradi nekoliko trenutaka nakon što je položio zakletvu kao novi šef države.

(Kurir.rs/Z.Ko)

Bonus video:

02:51

Novi bizaran trend: Tetovaža na nepcima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track