MELANIJIN VELIKI POVRATAK! Tramp toliko siguran da će ponovo postati predsednik SAD da je postigao DOGOVOR sa Slovenkom za 2024.
Foto: ELSA / Getty images / Profimedia

BIVŠA PRVA DAMA SAD POJAČAĆE POJAVLJIVANJA DIPLOMATSKIM DOGAĐAJIMA

MELANIJIN VELIKI POVRATAK! Tramp toliko siguran da će ponovo postati predsednik SAD da je postigao DOGOVOR sa Slovenkom za 2024.

Planeta -

Očekujte više Melanije Tramp u 2024, pišu američki mediji.

Neimenovani izvor kazao je američkom sajtu Pejdž siks da su "Tramp i njegova porodica toliko sigurni da će on ponovo biti predsednik da insajderi iz Mar-a-Laga kažu da je on postigao dogovor sa (suprugom) Melanijom (Tramp) da ona pojača pojavljivanja na velikim diplomatskim događajima u 2024".

Navodi se da se Melanija, koja se nedavno pojavila s bivšim prvim damama SAD na sahrani Rozalin Karter, supruge nekadašnjeg predsednika Džimija Kartera, "oseća sigurnijom u sebe - i kao predstavnica svog supruga i kao diplomatska figura - nakon pozitivnog prijema kod Kartera".

- Melanija shvata da je došlo njeno vreme da se pridruži rangu istorijskih prvih dama i ostavi svoj trag u istoriji... Oseća da je spremnija da ulogu prve dame obavlja po drugi put - kazao je taj izvor.

Melanija Tramp
foto: AP Andrew Harnik

On je dodao da Trampova 53-godišnja supruga, koja je poreklom iz Slovenije, sada može da se više posveti toj ulozi s obzirom na to da njihov sin Baron Trump sada ima 17 godina.

- Najuža porodica, uključujući Melaniju, čvrsto stoji iza bivšeg predsednika - rekao je izvor američkog medija.

Donald Tramp
foto: Youtube/60 Minutes/SlowTV Relax&Background

Melanija je, nakon što je na sahrani Karterove supruge zabeleženo njeno retko pojavljivanje u javnosti, sa Trampom viđena na još jednom javnom događaju.

Ona je u njihovoj vili Mar-a-Lago u Palm Biču na Floridi prisustvovala dodeli Patriotskih nagrada (Patriot Awards).

- Oboje su bili sjajno raspoloženi - naveo je izvor.

(Kurir.rs/Page Six/Preneo: N. V.)

Bonus video:

01:01

TRAMP JE OSVEDOČENI MRZITELJ MUSLIMANA M. Kostić: Obe strane polažu prava na božju pomoć U RATU, a od OVOGA NAJVIŠE STRAHUJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track