MLADIĆ DIVLJAO AUTO-PUTEM ČAK 290 NA SAT: Snimak bahate vožnje zapalio društvene mreže! (VIDEO)
Foto: Printscreen TikTok

MLADIĆ DIVLJAO AUTO-PUTEM ČAK 290 NA SAT: Snimak bahate vožnje zapalio društvene mreže! (VIDEO)

Planeta -

Neimenovani muškarac uhapšen je u Engleskoj zbog bahate vožnje i snimanje iste, pošto su se pojavili snimci na kojima vozi automobil brzinom od 290 kilometara na čas.

Video koji je podeljen na "Snepčetu" pokazao je brzinomer automobila koji kao da leti po autoputu u Viltširu, a ispod videa napisano je "Udaramo do 290 na M4", praćeno sa emotikonom koji plače od smeha, kao i zelenom kvačicom. Kako navode tamošnji mediji, snimak je nastao na autotrkama na imanju u Čipenhamu.

Policija Viltšira pokrenula je istragu nakon što su slike podeljene na društvenim mrežama, a sada je uhapsila muškarca u 30-im godinama u Svindonu. Priveden je u četvrtak uveče, gde je zadržan na ispitivanju.

"Ovakve brzine su smešne i ne mogu se tolerisati"

Policija je saopštila da veruje da se incident dogodio u Čipenhamu 26. decembra – i upozorila je druge da ne voze opasno na javnim putevima.

- Podrazumeva se da su ovakve brzine apsolutno smešne i ovakvo ponašanje se neće tolerisati. Identifikovaćemo one koji su umešani i obezbediti da budu izneti pred sud kako bi mogli da odgovaraju za svoje postupke - izjavio je narednik Ben Koks.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track