TEŠKA PUCNJAVA U AMERICI: Ubijena devojka koja je radila kao di-džej, a BROJ ŽRTAVA KONSTANTNO RASTE (FOTO/VIDEO)
Foto: Shutterstock

TEŠKA PUCNJAVA U AMERICI: Ubijena devojka koja je radila kao di-džej, a BROJ ŽRTAVA KONSTANTNO RASTE (FOTO/VIDEO)

Planeta -

Broj žrtava pucnjave u Kanzas Sitiju u SAD-u porastao je na 29. "Najmanje 29 ljudi dobija medicinsku negu nakon smrtonosne pucnjave u sredu, i to u četiri lokalne bolnice", navodi se u izveštaju.

Noćas u Kanzas Sitiju, gde se održavala parada u čast pobednika Superboula, došlo je do pucnjave. Šefica gradske policije Stejsi Grejvs prijavila je da je 22 osoba povređeno i da je jedno lice preminulo.

Kako su precizirali u medicinskim ustanovama, 19 žrtava je zadobilo prostrelne rane. Pored toga, u incidentu je povređeno 11 dece uzrasta od šest do 15 godina, uključujući devetoro sa ranama od vatrenog oružja.

Radio stanica KKFI iz Kanzas Sitija potvrdila je u sredu uveče da je di-džej Liza Lopez-Galvav, voditeljka emisije "Taste of Tejano", ubijena u pucnjavi tokom parade nakon Superboula.

FBI i policija zatražili su od građana pomoć u istrazi incidenta. Podsticali su ljude da šalju video snimke koji su možda bili napadnuti.

(Kurir.rs/RIA/Preneo: A.N.)

Bonus video:

03:29

PUCNJAVA USRED BELA DANA U PUNOM TRŽNOM CENTRU! Dva mladića ranjena, lekari nisu optimisti! Makedonija postala AUTO-PUT DROGE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track