PORODICA VEČERALA ZA SKORO 400€ PA POBEGLA KAD JE STIGAO RAČUN Pokušali da ih nađu, usledio NOVI ŠOK! Odmah objavili snimak VIDEO
Foto: Facebook/Bella Ciao Swansea

drama

PORODICA VEČERALA ZA SKORO 400€ PA POBEGLA KAD JE STIGAO RAČUN Pokušali da ih nađu, usledio NOVI ŠOK! Odmah objavili snimak VIDEO

Planeta -

Osoblje u italijanskom restoranu Bella Ciao u Port Talbotu, zapadno od Svonsija, doživelo je neprijatnu situaciju kada je osmočlana porodica napustila lokal bez plaćanja skupog obroka u petak uveče.

Gosti su naručivali skupe odreske, duple deserte i 15 flaša pića... Ceh je iznosio 382 evra, odnosno oko 44.700 dinara. Na kraju majka je pokušala da plati štednom karticom večeru, ali je ona dva puta odbijena.

Navodno je rekla osoblju da će njen sin sačekati unutra dok ona ode po svoju 'drugu karticu', ali se nije vratila i nekoliko trenutaka kasnije i dečak je nestao iz prostorije.

večera, restoran
foto: Facebook/Bella Ciao Swansea

Menadžer Tajron Ris rekao je za Miror: Kada je došao do vrata, počeo je da beži. Moj sin je hteo da krene za njim, ali sam mu rekao da ne ide.

Restoran u porodičnom vlasništvu je naknadno saznao da ne postoji način da se kontaktira sa porodicom jer je broj koji su koristili za rezervaciju bio „lažan“.

Restoran je podelio snimak porodice, koji je ubrzo postao viralan, sa više od 12 miliona ljudi koji su ga pogledali.

Nakon objavljivanja snimka, kažu da su ga "bombardovali" pozivima iz drugih restorana u okolini, tvrdeći da su i oni imali slične incidente sa ovom porodicom.

Kurir.rs/DailyMail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track