PO VRATU IMAO UBODNE RANE: Užas u luksuznom hotelu, policija zatekla mrtvog muškarca na podu kupatila, pored njega nađen NOŽ
Foto: Jack Sullivan / Alamy / Alamy / Profimedia

strašno

PO VRATU IMAO UBODNE RANE: Užas u luksuznom hotelu, policija zatekla mrtvog muškarca na podu kupatila, pored njega nađen NOŽ

Planeta -

Muškarac star 49 godina pronađen je mrtav sa ubodnim ranama na vratu u podrumu luksuznog hotela na donjem Menhetnu u nedelju ujutro, saopštili su policajci.

Čovek nije reagovao i bio je bez svesti kada su ga policajci pronašli u kupatilu u podrumu hotela "Public" nešto posle 11 sati, rekli su vlasti i izvori za sprovođenje zakona.

Preminuli, koji nije bio prijavljen gost hotela, pronađen je sa nožem pored sebe, rekli su izvori za The Post.

Proglašen je mrtvim na licu mesta, a još uvek nije jasno da li su ubodi delo ubistva ili samoubista, kaže policija.

Kancelarija glavnog medicinskog istražitelja utvrdiće uzrok smrti, saopštila je njujorška policija. Istraga je u toku, a identitet muškarca biće objavljen kada se prvo obavesti porodica.

Telo pronađeno nakon velike svadbe u tom hotelu

Telo muškarca pronađeno je nakon velike svadbene svečanosti na krovu hotela - gde boravak košta između 200 i 400 dolara po noći - noć ranije, rekli su gosti za The Post u nedelju popodne.

Naime, alarm u hotelu se oglasio u subotu uveče pre 23 časa, a usledilo je obaveštenje da se to zanemari i da nema vanrednog stanja, rekli su gosti.

Nejasno je da li je alarm uopšte bio povezan sa ubodom, ili momentom kada je muškarac zadobio rane nožem.

Osoblje hotela je dobilo instrukcije da ne razgovara sa novinarom Posta koji je bio tamo u nedelju popodne.

(Kurir.rs/TheNewYork post/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track