KAMIONDŽIJI STIGAO PAKET, UNUTRA BILA JEZIVA ŽIVOTINJA: On tvrdi da je neko POKUŠAO DA GA UBIJE, policija reagovala
Foto: Shutterstock

drama

KAMIONDŽIJI STIGAO PAKET, UNUTRA BILA JEZIVA ŽIVOTINJA: On tvrdi da je neko POKUŠAO DA GA UBIJE, policija reagovala

Planeta -

Jednom južnokalifornijskom kamiondžiji dostavljen je neočekivani paket sa živom zvečarkom unutra, što ga je navelo da veruje da je to bio pokušaj ubistva.

Čovek je pozvao policiju nakon što je preuzeo paket u pošti i otvorio ga prošle nedelje, rekli su iz kancelarije šefira San Bernandina.

Policajci su reagovali i prosledili izveštaj Službi za inspekciju pošte SAD, koja sprovodi istragu, rekla je portparolka šerifovog odeljenja Mara Rodrigez. Služba za kontrolu životinja preuzela je zmiju.

Vozač, 60-godišnji Ilajdža Bouls, rekao je da je neko stavio vatu unutar kutije kako bi sprečio poštare da čuju zveckanje zmije. Procenio je da je zmija dugačka oko dva metra.

"To je pokušaj ubistva, ako mene pitate", rekao je Bouls novinarima.

Njegova prijateljica otvorila je paket u automobilu dok su odlazili iz pošte.

"Kada je otvorila kutiju, gotovo je bacila na mene", rekao je. "I rekla je: 'Unutra je zmija.'"

Bauls je brzo zaustavio auto i stavio kutiju pored ivice trotoara, koristeći štap da je otvori. Uskoro je pozvao policiju i Službu za kontrolu životinja.

Inspektor pošte rekao je da je paket bio obeležen oznakom "lomljivo" crnim markerom i naveo adresu povratka za kuću u Palm Koustu, na Floridi. Paket je poslat iz Hejvarda, Kalifornija, 3. maja.

Zvečarka
foto: Pixabay Free

Rik Bojd, nadzornik za kontrolu životinja u Tventinajn Palmsu, rekao je da je reptil bio zapadna zvečarka, poznata i kao severno-pacifička zvečarka, koja se obično nalazi u severnoj umesto u južnoj Kaliforniji.

Svi koji su ujedeni od strane zvečarke trebalo bi da potraže medicinsku pomoć u roku od pola sata jer ujed može biti smrtonosan ako se ne leči.

Ako se ne leči, ujed zvečarke može izazvati otkazivanje organa i smrt u roku od dva do tri dana.

(Kurir.rs/Telegraf/Foto: Ilustracija/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja