Blizanci se oženili bliznakinjama pa dobili blizance!
Foto: Today

Sve duplo

Blizanci se oženili bliznakinjama pa dobili blizance!

Planeta -
Dva neobična para venčala su se istog dana na zajedničkoj svadbi 1999. godine, a Dijana i Kreg ubrzo potom dobili su jednojajčane blizance

HJUSTON - Mark Sanders doživeo je ljubav na prvi pogled kada je na jednom od čuvenih skupova jednojajčanih blizanaca u Tvinsburgu u Ohaju sreo Darlin. Njih dvoje su se ubrzo venčali, a ljubav nije zaobišla ni njegovog "identičnog" brata blizanca Krega koji se oženio Darlininom jednojajčanom bliznakinjom Dijanom. Dva neobična para venčala su se istog dana na zajedničkoj svadbi 1999. godine, a Dijana i Kreg ubrzo potom dobili su jednojajčane blizance Kolbija i Bredija, a potom i još jednog sina. Mark i Darlin imaju dve ćerkice.

Ova dva bračna para žive u slozi i, štaviše, dele i dvorište pa im deca od rođenja rastu i igraju se zajedno.Darlin i Dijana sa osmehom se sećaju svog venčanja, naročito priprema. O tome postoji i anegdota - da bi izabrale venčanicu koja im najbolje stoji jedna je probala sa jedne, a druga sa druge gomile da ne bi zalud trošile vreme.

http://www.youtube.com/watch?v=i7jakSJfg2I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track