HOROR: Podvodio mlade narkomanke starcima u domu!

Hacijenda u Nju Džersiju

HOROR: Podvodio mlade narkomanke starcima u domu!

Planeta -
Džejms Param (75) priznao da je dovodio prostitutke, uglavnom mlade žene zavisne od kreka, nekima od svojih mlađih komšija.

Dvoje korisnika Doma penzionera u Inglvudu, u Nju Džersiju, uhapšeni su zbog sumnje da su konzumirali kokain i vodili lanac prostitucije! Muškarac (75) godina i 60-godišnja žena otkriveni su po optužbama stanara doma "Vinsent K. Tibs" da se po zgradi motaju skitnice, pijanice i narkomani!Džejms Param (75) priznao da je dovodio prostitutke, uglavnom mlade žene zavisne od kreka, nekima od svojih mlađih komšija. Njegova saučesnica Čeril Čejni, sa petog sprata, optužena je za posedovanje opreme za konzumiranje droga i korišćenje opojnih sredstava, kao i za posedovanje "kreka". Stanari su se plašili da izađu iz doma jer je ustanovom zavladao kriminal. Situacija je sada pod kontrolom jer domom patrolira policija.Takođe je uhapšena Selma Mekdafi (54), saobraćajna policajka na pešačkom prelazu pored škole, koja je takođe imala krek i opremu za konzumiranje narkotika. Ona je suspendovana i zaprećeno joj je hapšenjem ako se približi domu.Džejms Param je priznao da je podvodio prostitutke, najčešćee mlade žene zavisne od kreka.

Objekat sa 152 stana, u kojima uglavnom žive ljudi sa niskim primanjima stariji 62 godine, kao i hendikepirena lica starija od 55 godina, ima sigurnosne kamere u zajedničkim prostorijama i ispred zgrade. Uprava zgrade pregledala je snimke posle pritužbi stanara na nepoželjne posetioce i pozvala policiju da održi seminar o bezbednosti penzionerima. Tom prilikom oni su ispričali da se po zgradi onesvešćuju skitnice, pijanice teturaju hodnicima, dok su u prostoriji za odmor i druženje razbacani kondomi.

http://www.youtube.com/watch?v=F4zePU7WxfY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track