MANJE PUNKTOVA U BEČU: Na ovim mestima će se i dalje prikupljati pomoć za poplavljene!
Foto: Kurir Štampano

Zajedno za Srbiju i Srpsku

MANJE PUNKTOVA U BEČU: Na ovim mestima će se i dalje prikupljati pomoć za poplavljene!

Austrija -
Primopredaja humanitarne pomoći koju doniraju firme je na stadionu SK Srbija 08 Kaiserebersdorf u 11. bečkom okrugu, ponedeljkom ili petkom, uz prethodnu najavu

BEČ - Koordinacioni odbor humanitarne mreže "Zajedno za Srbiju i Srpsku“ saopštio je da je od 27. maja obustavljeno svakodnevno skupljanje humanitarne pomoći na svim adresama u Beču, osim na lokaciji Samariterbund na adresi Rafaelgase 9 (Raffaelgasse), u 20. bečkoj opštini.

Ovaj punkt do 31. maja ostaje svakodnevno otvoren. Dosadašnji punkt za prikupljanje pomoći koji se nalazio u prostorijama Zajednice srpskih klubova u Beču, na adresi Gudrunštrase 133b (Gudrunstrasse) u desetom bečkom okrugu, biće otvoren samo subotom od 12 do 18 časova.

Lista prioritetnih proizvoda su i dalje konzervirana hrana, pelene za bebe i odrasle, sva higijenska sredstva, posteljine, kreveti na rasklapanje, jorgani, dušeci, gumene čizme, sredstva za higijenu i dezifenkciju.

Primopredaja humanitarne pomoći koju doniraju firme je na stadionu SK Srbija 08 Kaiserebersdorf, na adresi Cinergase (Zinnergasse) / ugao Klebindergase (Klebindergasse) u 11. bečkom okrugu, ponedeljkom ili petkom uz prethodnu najavu.

Više informacija svi zainteresovani mogu dobiti na brojeve telefona:+43 681 83 727 097 +43 699 1 9999 577 +43 1 712 12 05

www.wien.serben.at

https://www.facebook.com/zajednozasrbijuisrpsku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track