HOROR: Silovanje i ubistvo na tinejdžerskoj žurci!
Foto: Ilustracija

Nezapamćen zločin u Austriji

HOROR: Silovanje i ubistvo na tinejdžerskoj žurci!

Austrija -
Tokom zabave dečak (16) pištoljem naterao vršnjaka da siluje drugaricu (14), a on iz osvete potom ubio druga koji mu je pretio

BEČ - Prošlog vikenda u Austriji se dogodio nezapamćen zločin. Na jednoj žurci u Gracu, na kojoj je konzumirana droga, četrnaestogodišnja devojka je silovana, a potom ubijen šesnaestogodišnjak iz Koruške.

Prema jednoj verziji, pošto se policija još uvek nije zvanično oglasila, šesnaestogodišnjak je nagovarao svog vršnjaka da siluju jednu devojčicu (14). Kada je on to odbio, nasilnik je potegao gasni pištolj i prislonio mu cev na slepoočnicu. Pod pretnjom da će pucati naredio je drugu da siluje devojku. Mladić je napastvovao nesrećnu devojku.

Potom tinejdžer koji je bio prisiljen da siluje devojku, iz osvete malokalibarskim pištoljem ubija druga koji ga je naterao na zločin. Počinilac je posle ubistva odveo devojku kod prijatelja, a potom otišao kod svoga dede i priznao mu zločin.

Umesto da celi slučaj prijave policiji, deda i unuk su telo ubijenog mladića umotali u tepih, te ga automobilom prevezli u Mađarsku gde su ga i zakopali.Prema pisanju Klajne cajtunga (Kleine Zeitung) telo šesnaestogodišnjaka je pronađeno u petak, u blizini jednog sela u Mađarskoj. Takođe je pronađena i lopata kojom je leš zakopan, a tokom pretresa stana u njemu pronašla dva prava i dva gasna pištolja.

Zločin je policiji prijavila silovana devojčica, koja je na lečenju i nalazi se u stanju teškog šoka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track