BRUTALNO: Ubio druga, a deda mu pomogao da raskomada leš!
Foto: Kurir Austrija

Zločin koji je šokirao Austriju

BRUTALNO: Ubio druga, a deda mu pomogao da raskomada leš!

Austrija -
Sebastijan S. (16), osumnjičeni za ubistvo Marsela S. (Marcel S., 16), je odranije poznat stanovnicima naselja Gajdorf ( zbog problematičnog ponašanja

GRAC - Pojavljuje se sve više detalja u vezi sa ubistvom i brutalnim seksualnim iživljavanjem nad četrnaestogodišnjom devojčicom tokom žurke u Gracu. Policija je potvrdila navode austrijskih medija o brutalnom zločinu koji se dogodio 21. juna i koji je potresao celu alpsku republiku.

Nezvanično se saznaje da je Valter S., (Walter S., 86), Sebastijanov deda, pomogao svom unuku da u stanu, u kom se dogodilo ubistvo, prvo raskomada telo Marsela S., u podrumu i da ga spakuju u kofer, a zatim odvezu u Mađarsku i zakopaju u jednoj šumi.

Ovi navodi još uvek nisu potvrđeni, jer policija još uvek nije pronašla Marselov leš. Valter i Sebastian su uhapšeni i trenutno se nalaze u pritvoru.

Preživela pakao... Nataša (14)
Preživela pakao... Nataša (14)

Ovaj zločin je otkriven zahvaljujući četrnaestogodišnjoj Nataši (Natascha), nad kojom se ubijeni šest sati seksualno iživljavao i pod pretnjom pištoljem naterao Sebastijana da je siluje, koja je obavestila policiju o celom slučaju, Još nije potvrđeno da je ona bila svedok uklanjanja Marselovog tela. Policija će od nje uzeti izjavu tek kada se oporavi od stanja teškog šoka. Devojčica se trenutno nalazi u psihijatrijskoj bolnici u Gracu.

Sebastijan S. (16), osumnjičeni za ubistvo Marsela S. (Marcel S., 16), je odranije poznat stanovnicima naselja Gajdorf (Geidorf) u Gracu zbog problematičnog ponašanja. Jedan insajder, upućen u celu priču, rekao je da je Sebastijan imao česte izleve besa, da je gađao kamenjem i šrafovima mališane u vrtiću u kojem je njegova majka tada bila šefica. On je ispričao i da je momak mučio i ubio morsko prase, kućnog ljubimca tog vrtića. Sebastijan nije skrivao svoju zavisnost od marihuane i hašiša.

Kuća strave i užasa... Zgrada u kojoj se odigrao zločin
Kuća strave i užasa... Zgrada u kojoj se odigrao zločin

Ubijeni Marsel S. iz Filaha, sin doktora, takođe je bio problematično dete. Nakon bega iz jedne ustanove pod nadzorom, on je našao sklonište u stanu svog druga Sebastijana, u kom je tokom žurke i ubijen sa dva metka u glavu.

Iako se navodi da su mladići tokom žurke konzumirali samo hašiš, u to malo ko veruje. Dobro obavešteni izvori kažu da je u igri bio i kristalni met (metamfetamin), droga koja kod konzumenta može izazvati nasilno ponašanje i psihotične napade.

Sebastijanova majka očajna: Moj sin nije ubica!Gabi S., Sebastijanova majka, kroz suze je rekla novinarima da joj je nekoliko sati posle fatalne žurke sin plačući i tresući se ko prut priznao da je ubio Marsela.

„Moj sin nije ubica, njega su nadrogirali“, rekla je očajna majka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track