(FOTO) KO OD MAJKE ROĐENA: Šef policije uhvatio golu biciklistkinju!
Foto: MUP Austrija

Digla celi grad na noge

(FOTO) KO OD MAJKE ROĐENA: Šef policije uhvatio golu biciklistkinju!

Austrija -
Građani Badena i okolnih mesta viđali su je bez odeće na benzinskoj pumpi, na trafici dok kupuje cigarete, ili bezbrižno vozi bicikI

BADEN - Policija iz Pernica (Pernitz, Donja Austrija) konačno je uspela da uhvati egzibicionistkinju iz Badena, koja se već nedeljama kao od majke rođena, samo u belim platnenim patikama, biciklom vozi po gradu.

Građani Badena i okolnih mesta viđali su je na benzinskoj pumpi, na trafici dok kupuje cigarete ili bezbrižno vozibicikl. Svaki put su zvali policiju koja je dolazila na lice mesta, ali je gola žena uvek nestajala. Tek slučajno, uhvatio ju je šef policijske stanice u Pernicu Harald Vindbihler (Harald Windbichler), objavio je list Heute.

Vindbihler je pre nekoliko dana vršio radarsku kontrolu na putu L138, kada je golišava plavuša na biciklu prošišala pored njega. Šef stanice ju je zaustavio, uzeo joj podatke, ali je pri kažnjavanju pokazao milost. Dobila je samo usmenu opomenu, a pri sledećem, ponovljenom prekršaju biće joj naplaćena kazna od 1.000 evra.

Ipak, liberalna a se i pored ljubaznosti šefa stanice neće izvući nekažnjeno. Budući da službenici sada imaju njeno ime i adresu, u poštanskom sandučetu će je uskoro sačekati dve starije prijave zbog golišavih izleta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track