KRALA ŠTA JE STIGLA: Penzionerka uhapšena sa tašnom punom viršli i vina!
Foto: Arhiva Austrijske Policije

kleptomanka harala po supermarketima

KRALA ŠTA JE STIGLA: Penzionerka uhapšena sa tašnom punom viršli i vina!

Austrija -
Ova šezdesetšestogodišnjakinja priznala je da je krala robu koja joj uopšte nije potrebna iz raznih prodavnica u okruga Leoben još od 2013. godine

TROFAJAH - Zbog neprestanog poriva da krade jedna penzionerka (66) iz Štajerske na kraju je završila iza rešetaka.

Ona je uhvaćena u jednom supermarketu, kako stavlja dve flaše vina i tri pakovanja viršli u svoju tašnu i sa tom robom pokušava da izađe iz supermarketa. Kada je radnik obezbeđenja uhvatio ženu u pokušaju krađe pozvao je policiju i penzionerka je zadržana u supermarketu dok nije stigla patrola.

"Uhapšena je pristala da policija preterese njenu kuću.", rekao je jedan od policajaca i dodao da su u kući pronašli gomilu ukradene robe u vrednosti od nekoliko hiljada evra.Ova žena koja živi u Trofajahu (Trofaiach) imala je u svom stanu pravi mali magacin raznorazne ukradene robe. Ona je krala potrepštine za toalet, peškire, mini­ radio aparate, sijalice, baterije, deterdžente, držače za salvete, slanike. U originalnom pakovanju stajale su mirisne sveće i ulja, kao i zapakovana odeća ­ za decu i za odrasle.Ova šezdesetšestogodišnjakinja priznala je da je krala robu koja joj uopšte nije potrebna iz raznih prodavnica u okruga Leoben još od 2013. godine. Pošto je ova žena poznata policiji još od ranije nisu mogli da je "pomiluju" i samo openu već je protiv nje napisana krivična prijava zbog krađe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja