KAKAV BOLESNIK: Silovao staricu (72) i poneo njene gaće kao trofej!
Foto: Printscreen Heute.at/Fritz Schaler

ZLOČIN U TRAJSKIRHENU

KAKAV BOLESNIK: Silovao staricu (72) i poneo njene gaće kao trofej!

Austrija -
Nije objavljeno ni da li policija sumnjiči nekog od lokalnih stanovnika ili možda traži počinioca među hiljadama azilanata u Trajskirhenu

TRAJSKIRHEN - Jedna 72-godišnja penzionerka iz Trajskirhena u Donjoj Austriji siklovana je u vikend kućici u blizini B17, puta između Badena i Bečkog Novog Mesta.

Za sada nepoznati napadač upao je u vikendicu i prema policijskom izveštaju, kojeg citira bečki dnevni list Esterajh, "ženu je pretukao, a zatim je silovao, a staričine gaće uzeo je kao trofej".

Žrtva je zbog zadobijenih povreda od premljaćivanjua i silovanja prebačena u bolnicu. Žrtva nije mogla da pruži detaljniji opis silovatelja što otežava policiji njegovo pronalaženje. Saopšteno je da je žrtva pre napada bila na kupanju u obližnjoj rečici Švehatu. Navodno su je tamo promatrala petorica mladića. Nakon što vratila kući sa kupanja, jedan od mladića se odvojio od svoje grupe, preskočio ogradu ženinog vrta i upao joj u kuću.

Policija, koja još uvek traga za počiniocem, ne saopštava detalje istrage. Nije objavljeno ni da li policija sumnjiči nekog od lokalnih stanovnika ili možda traži počinioca među hiljadama azilanata u Trajskirhenu, gde se nalazi najveći prihvatni centar za izbeglice u Austriji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track