PIJANI GRUZIJAC ŠENLUČIO PO BEČU: Pucao iz pištolja po ulici, policija ga jedva savladala!
Foto: Printscreen Krone.at

Hoć strave i užasa

PIJANI GRUZIJAC ŠENLUČIO PO BEČU: Pucao iz pištolja po ulici, policija ga jedva savladala!

Austrija -

BEČ - Pijani Gruzijac (43) pucao iz revolvera po Beču.

Noć uoči vikenda u bečkoj opštini Pencing odigrala se prava drama. Pripadnici policije teškom mukom su savladali pijanog Gruzijca koji urlao i pucao iz pištolja po ulicama prestonice.

Kako se navodi u saopštenju policije, pripadnici snaga bezbednosti bili su u svojoj redovnoj patroli, kada su negde oko 3 sata posle ponoći u ulici Amajsgase ugledali pijanca sa pištoljem u ruci. Brzom intervencijom, ali uz dosta muke savladali su 43-godišnjeg Gruzijca.

Jedan od svedoka koji je posmatrao ceo događaj sa prozora svog stana izjavio je kako je bio potpuno zapanjen ponašanjem pijanog Gruzijca koji je nasred ulice pevao i pucao u vazduh iz pištolja. Protiv bahatog i nesavesnog muškarca, biće podignuta optužnica kako zbog narušavanja bezbednosti tako i opiranja pri hapšenju pripadnika policije.

Prema izjavama portparola policije Patrika Majerhofera, pijani Gruzijac nije imao dozvolu za oružje, a o motivu svog šenlučenja odbijao je da govori. Amajsgaase ulica na raskršću sa Lincer ulicom je bila potpuno blokiran tokom istrage u kojoj su istražitelji dali sve od sebe da sakupe što više dokaznog materijala. Policija je prikupila čaure ali još uvek se ne zna sa sigurnošću koliko je puta pucao Gruzijac.

K. A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track