Najnovije vesti

NIJE DOČEKAO DA VIDI SVOJE PRVO DETE: Tri prijatelja, tri lekara krenula na odmor, a POSLE 6 MINUTA BILI SU MRTVI! Kristofer (31) je trebalo da postane otac u maju! (VIDEO)
Foto: Printscreen Krone.at

AUSTRIJA U ŠOKU

NIJE DOČEKAO DA VIDI SVOJE PRVO DETE: Tri prijatelja, tri lekara krenula na odmor, a POSLE 6 MINUTA BILI SU MRTVI! Kristofer (31) je trebalo da postane otac u maju! (VIDEO)

Austrija

U etiopskom avionu koji se u nedelju srušio posle 6 minuta od poletanja bila su i četvorica putnika iz Austrije.

Među 157 poginulih u ovoj avionskoj nesreći stradala su tri malda lekara i jedan sveštenik.

Trojica prijatelja Armin S. (31), Volfgang E. (30) i Kritof S. (31) krenula su na odmor na ostrvo Zanzibar preko Najrobija, međutim tamo nikada nisu stigli.

Kristofer S. trebalo je uskoro da postane otac. On je živeo sa svojom trudnom devojkom u Štajeru u Gornjoj Austriji gde je bio na specijalizaciji. U maju je trebalo da dobije svoje prvo dete.

Na kobnom letu bio je pastor Norman T. (51) koji je pre dve decenije došao iz Nemačke da službuje u Koruškoj. On je za sobom ostavio suprugu i tri ćerke od 10, 14 i 16 godina.

Lekar Armin S.radio je u Lincu u bolnici milosrdnih sestara. negove kolege su u šoku i još ne veruju da su ostali bez mladog i perspektivnog lekara. Ispred bolnice istaknuta je crna zastava.

Treći lekar Volfgang E. rodom je iz Koruškeali je živeo u Beču i bio je jedan od najboljih govornika na kongresu 8. marta u Kopenhagenu, i perspektivnih lekara.

Čitava Austrija je u šoku i tuguje zbog gubitka četiri svoja građana u padu aviona.

Kurir.rs/Krone.at/V.S.

Foto printscreen Krone.at

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...