MONSTRUOZNO: Silovao bebu pa je bacio kroz prozor!

Španski monstrum: Šokantno zlostavljanje deteta

MONSTRUOZNO: Silovao bebu pa je bacio kroz prozor!

Planeta -
Danijel Montano (30), nastavnik muzičkog u gradu Vitorija Gasteiz, ubio sedamnaestomesečnu ćerku svoje devojke (18), a nju prebio

MADRID - Španac Danijel Montano (30), koji je radio kao profesor muzičkog u dve škole, silovao je sedamnaestomesečnu ćerku svoje partnerke (18), a zatim ju je bacio kroz prozor stambenog objekta u gradu Vitorija Gasteiz u regionu Baskije.Monstrum je neposredno pre brutalnog zločina pretukao devojčicinu majku, inače brazilskog porekla, koja je dozivala u pomoć, ali niko od komšija nije stigao da spreči ubistvo njenog deteta. Stravičan događaj koji se desio u noći između ponedeljka i utorka šokirao je čitavu Španiju, ali i svet, posebno zato što je u medije dospela informacija da beba nije preminula odmah nakon što ju je zločinac bacio kroz prozor, već da je posle nekoliko sati od zlostavljanja podlegla teškim povredama na pedijatrijskoj klinici „De kruses“.Lekari su saopštili da je nesrećno dete dovezeno u bolnicu sa višestrukim frakturama, hipertenzijom i potpuno prekriveno krvlju, dok je njegova majka bila bez svesti i s brojnim ranama i modricama. Kako su istakli, žena je preživela torturu i nalazi se pod sedativima u bolničkom krevetu.Policija je odmah na mestu zločina uhapsila monstruma Montana, koji je iz Sevilje, ali godinama kao nastavnik radi u dve škole u Vitorija Gasteizu. Najpre je odveden na psihijatrijsko odeljenje bolnice „Santjago“, ali će mu svakako biti suđeno za teško ubistvo i zlostavljanje. Španski mediji navode da mu preti doživotna robija.

Bunt na ulicamaPROTESTI ZBOG NASILJANakon zločina koji je počinio Montano hiljade ljudi u Vitoriji Gasteizu protestovalo je protiv nasilja nad decom i ženama. Oni su od vlasti zahtevali strože kazne za monstrume.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track