HILARI PUCA PO SVIM ŠAVOVIMA: Klintonovi se razvode!
Foto: Reuters 9 11 2016

maler za malerom

HILARI PUCA PO SVIM ŠAVOVIMA: Klintonovi se razvode!

Planeta -

VAŠINGTON - Po svemu sudeći, "skladnom" braku Klintonovih se bliži kraj.

Ljubavi između Bila i Hilari odavno nema, još od 1998. godine čuvene afere s Monikom Levinski, a pogotovo sad poslije katastrofalnog poraza na predsedničkim izborima. Sve je popucalo po šavovima.

Pred sam kraj kampanje, Bil i Hilari Klinton žestoko su se posvađali jer je Hilari krivila direktora FBI Džejmska Komija za njen nagli pad u anketama.

“Bio sam sa Bilom u Litl Roku kada je krenulo urlanje preko telefona. Ona je optužila Komija da je ponovo otvorio istragu zbog njenog korištenja privatnog email servera i tako preokrenuo njenu kampanju” rekao je jedan od najbližih saradnika bivšeg američkog predsednika, prenosi Dejli mejl

“Bil je bio toliko crven u licu da sam se plašio da će dobiti srčani udar. Toliko se razbesneo da je bacio mobilni sa krova svog penthausa prema reci”, ističe saradnik.

“Koren njegovog besa bio je u tome što su ga njeni savetnici i lideri kampanje stalno distancirali. Ne može biti koristan ako se vidi kao još jedan volnoter. Nisu ga slušali i to ga je razbesnelo. A on ipak nešto zna o političkim kampanjama. Na početku oktobra mi je rekao da Hilari i njena ekipa srljaju u propast”.

(nezavisne.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja