(VIDEO) MAJKA ME PRODAVALA ZA HEROIN: Potresna ispovest devojčice koja se prostituisala sa 9 godina
Foto: Printscreen Facebook

Užasavajuće

(VIDEO) MAJKA ME PRODAVALA ZA HEROIN: Potresna ispovest devojčice koja se prostituisala sa 9 godina

Planeta -
Ekipa američke televizije Skaj Njuz snimila je tajnu policijsku operaciju razbijanja lanca dečje prostitucije.

"Sve je počelo kada sam imala 9 godina. Majka me je prodavala kako bi zauzvrat dobila drogu. Dopuštala je svojim momcima da me siluju kako bi kupovala heroin", počinje Sendi potresnu ispovest.

Life As A Child Prostitute

"It all started when I was nine, my mum sold me for drugs" - a former child prostitute explains what her life was like

Posted by Sky News on Tuesday, April 5, 2016

Sendi, sada 17-godišnjakinja, završila je školovanje zahvaljujući pomoći policije i skloništa za decu.

"Mnogo devojčica ulazi u prostituciju, jer je to najlakši i najbrži način da se dođe do novca. Niko ne želi da radi klasičan posao od 9 do 17 kada ovako možete da zaradite mnogo više", priča ona.

Sendi je napustila svoj dom kao dete, a o njoj se brinula samo ulica. Od detinjstva se borila sa porocima poput alkohola, cigareta i droge, a prostitucijom je nestavila da se bavi zajedno sa drugaricom.

"Počela sam da se bavim prostiucijom, uzimam sve vrste droga sem heroina i kreka, jer su me podsećali na majku i užasno sam ih se plašila. Droge i alkohol su jedini način da savladate takav život. Bila sam sa gomilom muškaraca, ali sam se navikla na to. Bila sam divlja", nastavlja ona.

Sendi: Niko ne brine o nama, zato završimo u prostituciji (Ilustracija Foto: Profimedia)
Sendi: Niko ne brine o nama, zato završimo u prostituciji (Ilustracija Foto: Profimedia)

Mnoge maloletne prostitutke navučene su na heroin i krek, jer je makroima ovo najlakši način da ih zadrže u poslu.

"Kada nemate porodicu, nemate roditelje, niko ne brine da li ćete se vratiti kući. Niko neće pozvati policijsku stanicu da vidi gde sam i zabrinuti se zašto im je ćerka na ulici", nastavlja tužnu ispovest.

"Zato se devojčice bave prostitucijom, niko ne brine o nama. Moji roditelji nikada nisu brinuli o meni. Gde sam drugde mogla da odem?" upitala je ona.

Dečija prostitucija u Americi raste poput epidemije, a policija Los Anđelesa preuzela je nove radikalne mere u borbi protiv dečije prostitucije. Oni su našli oglase na internetu i dogovorili da se nađu sa devojčicama u hotelu. Maloletnice nerado prkose svojim makroima, jer posledice po njih mogu biti užasavajuće.

Policajci u drugom najvećem gradu u Americi rekli su da ovim tinejdžerkama pristupaju kao žrtvama, a ne kao prestupnicima, i pružaju im šansu da stvore sebi novi život daleko od ulice.

"Ne postoji dečja prostitucija, one su žrtve. Ovo smatramo operacijom spasavanja i oporavka", ispričali su operatvci policije.

(Skaj njuz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track