(VIDEO) SNIMLJEN RUSKI TAJNI TENK: Ovo je Putinov adut u borbi protiv američkog abramsa M1
Foto: Printskrin

prve fotografije superoružja

(VIDEO) SNIMLJEN RUSKI TAJNI TENK: Ovo je Putinov adut u borbi protiv američkog abramsa M1

Planeta -
Iako je tenk delimično kamufliran, kako bi se sakrili njegova veličina i izgled, gusenica od sedam točkova je jasno vidljiva. Tenk očigledno poseduje najnoviju generaciju topa, kalibra 125 mm

Uprkos tome što je strogo skrivan od očiju javnosti, na internetu su se pojavile prve fotografije najnovijeg ruskog tenka „T-14 armata“

Potpuno nov tenk snimljen je prilikom transporta vozom na poligon izvan Moskve, uoči obeležavanja Dana pobede 9. maja, na Crvenom trgu u Moskvi.

Iako je tenk delimično kamufliran, kako bi se sakrili njegova veličina i izgled, gusenica od sedam točkova je jasno vidljiva.

Tenk očigledno poseduje najnoviju generaciju topa, kalibra 125 mm.

Na Paradi će takođe biti prikazano i drugo naoružanje ruske vojske: unapređena teška oklopna vozila „Kurganet 25“ i „Bumerang“, oklopna vozila „Tajfun-U“, pokretna haubica „Koalicija-SV“ i raketni sistemi „Kornet-D“.

Nakon pet godina razvoja, Korporacija za istraživanje i proizvodnju „Ural vagon zavod“ završila je proizvodnju prve serije „armata“ tenkova i teških oklopnih transportera. Oni su ruski sistem odbrane uvedeni ove godine.

http://www.youtube.com/watch?v=HYhyzJ7jdGE
http://www.youtube.com/watch?v=dvLFSQWkES0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track