BRAVO ŠOU: Nastupila velika imena javne scene Vesna Zmijanac, Halid Bešlić, Ana Bekuta, Seka Aleksić

Spektakl

BRAVO ŠOU: Nastupila velika imena javne scene Vesna Zmijanac, Halid Bešlić, Ana Bekuta, Seka Aleksić

Stars -
U emisiji nastupaju najveće zvezde iz Srbije i regiona, a šou obiluje skečevima najboljih srpskih glumaca

Emisiju Bravo šou obeležili su nastupi renomiranih pevača Srbije i regiona.

Ovoga petka se ekipa koja učestvuje u kreiranju jednog od najvećih šoua na našim prostorima potrudila da dovede neke od najboljih imena sa srpske estrade.

Takođe, Tanja Savić predstavila je svoju novu pesmu.

Tok emisije:

22.25 Rada Manojlović pevala je svoj stari hit "10 ispod nule" u provokativnoj crvenoj haljini.

22.14 Tanja Savić predstavila je svoju novu pesmu "Tvrđava od ljubavi".

22.06 Ana Bekuta kaže da ima mnogo talentovanih devojaka i da će se sigurno naći neka njena naslednica među njima. "Ja kao devojčica nisam svoj život zamišljala u muzici. Imam 30 godina dugu karijeru, punu hitova, divne publike.. Muzici dugujem sve što imam i porodicu i 18 albuma", rekla je Ana Bekuta i zapevala pesmu "Veseljak".

21.47 Seka Aleksić nastupila je u roze dugačkoj haljini na kojoj su velikim slovima ispisani brojevi za pomoć ljudima ugroženim u poplavama.

21.40 Vesna Zmijanac nastupila je u svom prepoznatljivom stilu. U ljubicastoj haljini otpevala je svoj stari hit "Idem preko zemlje Srbije"

21.27 Jedan od najpopularnijih pevača na prostoru bivše Jugoslavije, Halid Bešlić, gostuje u Bravo šouu. Voditelj ga je pitao kako se osećao za vreme poplava kada je most na Miljacki odneo reku. "Bio sam jako razočaran zbog svega što se desilo, ali me je veoma zasmejao jedan transparent što sam video. Na njemu je pisalo "Je** ga, Halide", rekao je pevač uz osmeh i zapevao svoj veliki hit "Miljacka".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja