Pred sinom ubio ženu!
Foto: KURIR

Zločin u selu Parage

Pred sinom ubio ženu!

Crna Hronika -
Zoran Sremac (32) nasmrt pretukao nevenčanu suprugu Biljanu Bošković (34). Njegovo iživljavanje gledao desetogodišnji sin, koji je ležao u krevetu

BAČKA PALANKA - Uhapšen u kafani.Biljanu Bošković (34) na smrt je pretukao njen nevenčani suprug Zoran Sremac(32) iz Paraga, kod Bačke Palanke. Ubistvo se dogodilo u porodičnoj kući u Ulici Branka Radičevića broj 16, naočigled njihovog desetogodišnjeg sina M., u nedelju uveče, oko 23 časa. Sremac je uhapšen sledećeg dana u kafani u Kaću, dok je pio s društvom.Počelo u kafaniPrema rečima komšija, uhapšeni je i pre zločina sedeo u kafani i pio. U jednom trenutku je optužio sedamnaestogodišnjeg sestrića da je spavao sa Biljanom dok je on bio u zatvoru.- Terao ga je da to prizna. Mali je sve uporno negirao. Onda ga je Sremac naterao da pođu da pitaju Biljanu je l’ to istina i da obojica s njom imaju seksualni odnos - kaže izvor Kurira iz policije.Čim su ušli u kuću, Sremac je skočio na Biljanu, koja je spavala, i počeo da je udara. Kad je to video, sestrić je pobegao iz kuće preko bašte.- Sremac je nastavio da udara Biljanu sve dok je nije ubio. Sve to vreme njihov preplašeni sin M. je bio u krevetu pored. Dete je gledalo kako mu otac ubija majku - kaže izvor Kurira.Zoran je, prema priči komšija, oduvek bio problematičan i u sukobu sa zakonom. Nekoliko dana pre ubistva, izašao je iz zatvora jer je pretukao jednog čoveka uTovariševu.Živeo sa tri ženePosle ubistva Zoran Sremac je pobegao, ostavivši dete s mrtvom majkom. Desetak sati kasnije je uhapšen:- Biljana je bila prava lepotica, a Zoran je pored nje imao je još jednu ženu, Maju, koja je živela u drugoj kući u istom dvorištu. Maja je mlađa od Bilje, a Zoran i s njom ima dete. Donedavno je s njima živela još jedna žena. Bilja mu je prva žena. Sve je radila po kući, hranila je svinje, prala ih i bukvalno ih je ona izdržavala. Morala je, jer ju je Zoran stalno tukao - kažu komšije.

Slađana Stojanović

Šamarao paroha- Na Badnje veče 2008. godine Zoran je seoskog paroha nekoliko puta udario šakom po glavi i vređao, jer mu nije dozvolio da u crkvu uđe na konju - kaže jedna od komšinica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track