Najnovije vesti

SLOVENAČKI PREDSEDNIK MELANIJIN DUŽNIK Pahor: Hvala ti što si proslavila ime Slovenije!
Foto: Profimedia

zahvalan joj onoliko

SLOVENAČKI PREDSEDNIK MELANIJIN DUŽNIK Pahor: Hvala ti što si proslavila ime Slovenije!

Region

LJUBLJANA - Hvala ti što si proslavila ime Slovenije i što si nas učinila vidljivima u svetu, piše u u pismu slovenačkog predsednika Boruta Pahora koje je napisao Melaniji Tramp (46), supruzi budućeg predsednika Donalda Trampa (70).

Pahor je pozvao bračni par Trump da što pre posete Sloveniju i tako proslave 25 godina diplomatskih odnosa Slovenije i SAD-a. Pahor tvrdi i da se često čuje s Melanijom što će mu olakšati pristup predsedniku.

Nekadašnja manekenka rođena je u Novome Mestu u Sloveniji, a 1996. se radi manekenstva odselila u Njujork, gde je dve godine kasnije upoznala milijardera Donalda Taumpa.

"Ona je najbolje što se Sloveniji dogodilo poslije kraft piva i Bleda. Neka nas predstavlja dostojanstveno",- slažu se Slovenci.

Sretni su što su predsednik Pahor i ministar inistranih poslova Miro Cerar poslali pismo Melaniji koja će postati prva dama. Pismo je poslano iz slovenske ambasade u Vashington u kancelariju Donalda Trampa, ali i na adresu Bele kuće.

Melania je inače ponosna jer je desetogodišnjeg sina Barona naučila slovenski, a kaže da joj domovina jako nedostaje Tramp je u Sloveniji, navodno, bio samo jednom.

(24sata.hr)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...