Najnovije vesti

JEDNA PO JEDNA GASE SE ZVEZDE OVOG NAŠEG NEBA: ZBOGOM MILENA! Smrt srpske DIVE potresla ceo region!
Foto: Printscreen/ Youtube

OPRAŠTAJU SE OD GLUMICE

JEDNA PO JEDNA GASE SE ZVEZDE OVOG NAŠEG NEBA: ZBOGOM MILENA! Smrt srpske DIVE potresla ceo region!

Region

Mediji u regionu odmah su preneli vest da je srpska glumica Milena Dravić preminula, a ta vest na mnogim portalima istaknuta je kao najvažnija vest.

Jutarnji list, u tekstu sa naslovom "Odlazak jedne od najvećih Jugoslovenskih glumačkih diva", navodi da je Dravić preminula u bolnici posle teške bolesti.

foto: Printscreen/ Jutarnji.hr

I portal 24sata.hr u tekstu "Napustila nas je Milena Dravić" oprostio se od kako su naveli, legende jugoslovenskog filma. Oni pišu i o životu glumice, navodeći da su u društvu Milene Dravić uživali Robert de Niro, Ava Gardner, Klint Istvud, Džon Lenon i mnogi drugi.

foto: Printscreen/ 24sata.hr

"Večerala je s Hičkokom, a Lajzi Mireli darovala je srpske opanke", navodi se u tekstu 24sata.hr.

Večernji list takođe je kao glavnu vest na svom portalu postavio tekst o smrti Milene Dravić u kojem navodi da se glumica razbolela dve i po godine nakon što joj je preminuo suprug, takođe legendarni glumac Dragan Nikolić.

foto: Printscreen/ Vecernji.hr

Prva vest na portalu Index.hr je takođe vest da je umrla Milena Dravić. Ovaj portal prenosi i poruku hrvatskog političara Kreša Beljana koji je na svom Instagram profilu napisao:

foto: Printscreen/ Index.hr

"Jedna po jedna, gase se zvezde ovog našeg neba. Zvezde koje su svojim sjajem mogle naše najtamnije, crne noći pretvoriti u sunčane i sretne dane. Zbogom Milena.."  

I makedonski portal Plusinfo preneo je vets o smrti glumice, uz opširan tekst o njenoj bogatoj biografiji.

foto: Plusinfo.mk

Vest o smrti glumice glavna je tema i u medijima u Republici Srpskoj. Tako portal RTRS objavljuje teks pod naslovom "Odlazak dive: Preminula Milena Dravić".

foto: RTRS

Kurir.rs

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...