Najnovije vesti

OSIGURAJTE BRZE, TAČNE I POVOLJNE TESTOVE NA COVID-19 NIKOB LAB LABORATORIJA OTVORENA I ZA SRPSKE TURISTE
Foto: Promo

GRČKA NIKAD BLIŽA NI POVOLJNIJA ZA ULAZAK

OSIGURAJTE BRZE, TAČNE I POVOLJNE TESTOVE NA COVID-19 NIKOB LAB LABORATORIJA OTVORENA I ZA SRPSKE TURISTE

Region

Tokom prošle godine mnogo od nas nisu otišli na svoje godišnje odmore zbog buktanja pandemije Covid-19. Ove godine situacija je mnogo povoljnija, ali i dalje su neophodni testovi prilikom ulaska u drugu državu. Za turiste oni predstavljaju kako organizacione komplikacije tako iziskuju i značajna finansijska sredstva. Ali mi imamo rešenje za vas – NIKOB LAB labaratoriju.

NIKOB LAB je jedina makedonska laboratorija koja vrši analizu PCR-om i testovima antigena i to po cenama nižim nego u Srbiji i koja na licu mesta ima mogućnost testiranja srpskih turista koji se kreću Koridorom 10 na putu za Grčku na relaciji Tabanovce - Bogorodica i Tabanovce - Dojran.

Nikob lab
foto: Promo

Punkt Tabanovce nalazi se na 6.5 km od kompleksa DETOIL gde putnici mogu da naprave pauzu za kafu ili ručak i da se ujedno brzo i sigurno testiraju. Punkt Bogorodica nalazi se neposredno ispred hotela Flamingo u okviru kompleksa OKTA, a punkt Dojran nalazi se na samom graničnom prelazu.

Zahvaljujući ovim punktovima za testiranja na Covid-19 sojeve, koju su pre svega lako dostupni turistima iz Srbije jer se nalaze pri samim graničnim prelazima, moguće je osigurati brze i tačne rezultate testova, ali i stići do omiljene destinacije u Grčkoj bez iziskivanja velikih troškova, što je za veća porodična putovanja naročito značajno.

Kako biste izbegli gužvu, čekanje i nepotrebni stres, obavezna je REGISTRACIJA za testiranje putem web portala NIKOB LAB-a https://booking.nikoblab.his.mk

Nikob lab
foto: Promo

NIKOB LAB je laboratorija opremljena vrhunskom laboratorijskom opremom. Svi testovi se izvode na automatskim hematološkim, biohemijskim i imunohemijskim analizatorima koji su umreženi računarskim sistemom, što pruža visoku tačnost i preciznost u radu, ali i neverovatnu brzinu pri dobijanju samih rezultata.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja