KRIVUDAO PO PUTU PRED SLOVENAČKOM POLICIJOM: Hrvatski vozač mortus pijan zaustavljen kod Novog Mesta
Foto: Youtube/Printscreen

pune ruke posla

KRIVUDAO PO PUTU PRED SLOVENAČKOM POLICIJOM: Hrvatski vozač mortus pijan zaustavljen kod Novog Mesta

Region -

Slovenački policajaci u ponedeljak uveče uhvatili su nekoliko pijanih vozača. Najgore je prošao hrvatski državljanin koji je uhvaćen kod mesta Šentjernej da je vozio mortus pijan.

Naime, alko-testom kod njega je utvrđeno tri promila alkohola u krvi. Za razliku od njega jedan Slovenac uhvaćen je bez vozačke dozvole i sa dva promila alkohola.

Šentjernejski policajci su oko 22 časa u Dobruškoj vasi zaustavili vozača automobila „pežo” hrvatskih registarskih oznaka zbog nepouzdane vožnje. Tridesetpetogodišnjem vozaču naloženo je testiranje na očigledne znake alkoholizma i imao je 1,37 miligrama alkohola u litru izdahnutog vazduha.

Policija je utvrdila da muškarac nije imao važeću vozačku dozvolu, pa su mu oduzeli automobil. On je odveden u pritvorske jedinice, a danas će biti priveden nadležnom sudu.

Policijski službenici Policijske stanice Novo mesto nešto posle 20 časova zaustavili su na Otoškoj cesti vozača automobila „reno“. U postupku su utvrdili da 39-godišnji vozač nije imao važeću vozačku dozvolu. U litru izdahnutog vazduha imao je jedan miligram alkohola. Policajci su mu oduzeli automobil, a o prekršajima će sud obavestiti sud.

Takođe vozač u selu Vavta pod dejstvom alkohola

Pijanog vozača zaustavili su i policijski službenici Policijske stanice Dolenjske Toplice, večeras u Vavtoj vasi. U litru izdahnutog vazduha 46-godišnjak je imao 0,57 miligrama alkohola. Oduzeta mu je vozačka dozvola i zabranjeno mu je upravljanje vozilom. Za prekršaj će mu biti izdat platni nalog.

Kurir.rs/24ur

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track