04:49

HAPŠENJE MEDENICE KORAK DO OSLOBAĐANJA NJEGOVE MAJKE IZ ZATVORA?

CRNA GORA

HAPŠENJE MEDENICE KORAK DO OSLOBAĐANJA NJEGOVE MAJKE IZ ZATVORA? Direktno iz CG: Postoje mnoge spekulacije, evo šta je istina!

Region -

Svjetlana Đokić iz crnogorskih "Vijesti" uključila se u program Kurir televizije, gde je prokomentarisala hapšenje Miloša Medenice.

Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Crne Gore Vesne Medenice, uhapšen je po sletanju iz Beograda na aerodrom u Golubovcima nakon što je 5. maja raspisana poternica jer se sumnjiči da je organizovao kriminalnu grupu čiji je član bila i njegova majka.

Svjetlana Đokić ocenila je ovo hapšenje kao veliku crnju mrlju u crnogorskom društvu.

- Ovo je težak udarac, crna mrlja crnogorskom društvu i pravosuđu i ujedno dokaz da se raščivijaju svi oni koji su zloupotrebom službenog položaja vršili krivična dela - kaže Svjetlana Đokić iz Vijesti.

Svjetlana Medenica
foto: Kurir televizija

- Imali smo opaske da je njegova predaja korak do puštanja njegove majke Vesne. Međutim, njoj je određen pritvor zbog mogućeg uticaja na svedoke. Pa iako postoje spekulacije da bi se Vesna Medenica mogla naći van Spuškog zatvora, činjenično stvari tako ne stoje. Ona neće izaći iz pritvora sve dok stvari zakonski stoje ovako.

Milo Đukanović nije želeo da komenatriše ova hapšenja, a Svjetlana je istakla da je jasno šta znači to njegovo ćutanje.

- S jedne strane možemo zaključiti da predsednik Crne Gore želi da poštuje pretpostavku nevinosti i da ne komentariše tužilačke odluke i sam postupak i istragu koja nosi oznaku "tajno" i da želi da ide svojim tokom. Sa druge strane takav njegov stav nismo bili u prilici da vidimo kada kada su u pitanju druga hapšenja, a s obzirom na to da su oni bliski prijatelji, jasno nam je šta znači ta njegova ćutnja - kaže Svjetlana.

Rukovanje Aleksandra Vučića i Dritana Abazovića

Dejan Anđus, bio je gost u studiju Kurir televizije i on je naveo da u celoj priči najviše mu se dopada rukovanje državnika Srbije i Crne Gore.

04:05

Dejan Anđus: Pozdravljam rukovanje Vučića i Dritana Abazovića

- Ima mnogo sivog. Pozdravljam rukovanje dvojice državnika, predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Crne Gore Dritana Abazovića. Nemam ništa protiv toga i bio sam ubeđen da će do toga doći. Od Zdravka Krivokapića se to očekivalo - kaže Dejan Anđus i dodaje:

- Vidim i Abazovićevu inicijativu da se pridruži "Otvorenom Balkanu", u čemu će svi profitirati - kaže Anđus.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:00

OVAKO ĆE ABAZOVIĆ DA SRUŠI DPS U CRNOJ GORI! Stručnjaci tvrde da Milu Đukanoviću posle NAPADA NA SPC VIŠE NEMA POVRATKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track