NADROGIRANI PAKET ZA BANJALUKU: Kokain poslali uz telefonske račune!
Foto: Printscreen Depo Portal

Dosetljivi dileri

NADROGIRANI PAKET ZA BANJALUKU: Kokain poslali uz telefonske račune!

Bosna i Hercegovina -
Policija je po otkrivanju droge u paketu uhapsila osobu koja je trebala je da preuzme pošiljku na autobuskoj stanici u Banjaluci

BANJALUKA - Službenici Uprave za indirektno oporezivanje Bosne i Hercegovine pronašli su na graničnom prelazu Rača 11 grama kokaina u autobusu koji se kretao na redovnoj autobuskoj liniji Beograd - Kostajnica.

Jedna osoba je uhapšena, saopšteno je iz te uprave. Droga je nađena na sedištu iza vozačevog u jednoj kesi. Kada su carinski službenici videli kesu za koju je vozač rekao da je preuzeo u Beogradu i da je u njoj knjiga. Prilikom provere osim knjige u noj je bila i koverta u kojoj je uz telefonske račune, pronađena i kesica sa praškastim sadržajem.

Testiranjem inspekora JGP Bijeljina, utvrđeno je da se radi o kokainu. Po sporazumu potpisanom između Uprave za indirektno oporezivanje i Granične policije BiH, oduzimanje narkotika i procesuiranje osoba su preuzeli službenici Granične policije BiH te ostalih bezbedonosnih agencija. Osoba koja je uhapšena trebala je da preuzme pošiljku na autobuskoj stanici u Banjaluci.

(Depo portal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track