NAROD JE JAKA KOBILA: Bosanski političari iz ćefa kupuju automobile od 50.000 evra!
Foto: Fonet

Bahato

NAROD JE JAKA KOBILA: Bosanski političari iz ćefa kupuju automobile od 50.000 evra!

Bosna i Hercegovina -
Neću da se vozim u autu u kojem je pre mene sedeo Boris Tučić, jer zaudara na SNSD. Narod je jaka kobila, kupićemo novu limuzinu, rekao je nedavno Šarović u krugu svojih prijatelja u Sarajevu

SARAJEVO - Pred­sta­vni­ci SDS-a u za­je­dni­čkim in­sti­tu­ci­ja­ma BiH ku­pu­ju no­ve službe­ne auto­mo­bi­le, sa­mo za­to što ne žele da se­de u če­tvo­ro­to­čka­ši­ma ko­je su pret­ho­dno ko­ris­ti­li pred­sta­vni­ci vlas­ti u ko­joj je učes­tvo­vao SNSD!

Na­kon što je za­me­nik pred­se­da­va­ju­ćeg Pred­sta­vni­čkog do­ma Par­la­men­tar­ne skup­šti­ne BiH Mla­den Bo­sić, ne­davno za­seo u no­vu li­mu­zi­nu “pas­sat 7″, vre­dnu oko 60.000 KM (30.000 evra), nje­go­ve stra­na­čke ko­le­ge iz Sa­ve­ta mi­nis­ta­ra, Dra­gan Me­ktić i Mir­ko Ša­ro­vić, ta­ko­đe obnav­lja­ju vo­zni park.

Mi­nis­tar­stvo spoljne trgo­vi­ne i eko­nom­skih odno­sa BiH ra­spi­sa­lo je oglas za na­bav­ku dva lu­ksu­zna auta. Za mi­nis­tra Ša­ro­vi­ća u izno­su 50.000 evra, a za nje­go­vog za­me­ni­ka od 25.000 evra.

"Ne­ću da se vo­zim u autu u ko­jem je pre me­ne se­deo Bo­ris Tu­čić, jer za­uda­ra na SNSD. Na­rod je ja­ka ko­bi­la, ku­pi­će­mo no­vu li­mu­zi­nu", re­kao je ne­da­vno Ša­ro­vić u kru­gu svo­jih pri­ja­te­lja u Sa­ra­je­vu.

Prje to­ga, po is­tom prin­ci­pu, u obnav­lja­nje vo­znog par­ka kre­nuo je i nje­gov stra­na­čki ko­le­ga, mi­nis­tar bez­be­dnos­ti Dra­gan Me­ktić.

U Mi­nis­tar­stvu bez­be­dnos­ti BiH odlu­ka je po­jaš­nje­na ti­me što su pos­to­je­ća vo­zi­la do­tra­ja­la i ne za­do­vo­lja­va­ju mi­ni­mal­ne bez­be­dno­sne uslo­ve.

Is­tim pu­tem kre­nu­la je i Služba za za­je­dni­čke po­slo­ve BiH, gde bi tre­ba­lo da sti­gne vo­zi­lo vre­dno 25.000 evra.

Mi­nis­tar Igor Crna­dak u Ba­nja­lu­ci vo­li da se še­pu­ri u “audi­ju A8″, ko­ji po pos­to­je­ćem pra­vil­ni­ku Sa­ve­ta mi­nis­ta­ra upo­tre­blja­va sa­mo pri­li­kom do­če­ka vi­so­kih zva­ni­ca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja