(FOTO) OVO JE ČOVEK KOJI JE POBIO CELU PORODICU: Niče nožem izbo majku, brata i snaju!
Foto: Printscreen Policija BiH

Raspisana poternica

(FOTO) OVO JE ČOVEK KOJI JE POBIO CELU PORODICU: Niče nožem izbo majku, brata i snaju!

Bosna i Hercegovina -
Motivi zločina još nije utvrđen, ali se pretpostavlja da je reč o unutarporodičnim problemima i nasilju u porodici koje je eskaliralo krvavom tragedijom

LIVNO - Ministarstvo unutrašnjih poslova Livanjskog kantona izdalo poternicu za Antom Ničom koji je osumnjičen za trostruko ubistvo.

Podsetimo, Niče je tokom prošle noći ubio majku L. N.(66) i snaju S.N.(44) i brata M. N.(46). Žrtve su ubijene nožem, i obe žene su preminule na licu mesta, dok je ubučin brat od povreda preminuo na putu do bolnice. Osumnjičeni je u petak ujutro došao kući sa jednomesečnog izdržavanja kazne pritvora zbog nasilja u porodici.

Za sada, motivi zločina nisu službeno poznati, ali se pretpostavlja da je reč o unutarporodičnim problemima i nasilju u porodici koje je eskaliralo krvavom tragedijom. Selo Veliki Kablići je udaljeno oko šest kilometara od grada na pravcu prema Bosanskom Grahovu i Glamoču.

"Građani koji imaju bilo kakvu informaciju u vezi s osumnjičenim mogu da se jave na broj 122 ili na 034 203 673" navodi se u poternici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track