OVAKO JE PAO TROSTRUKI UBICA IZ LIVNA:Došao kod druga, a ovaj ga prijavio policiji
Foto: Profimedia

Nožem zaklao majku, snahu i brata

OVAKO JE PAO TROSTRUKI UBICA IZ LIVNA:Došao kod druga, a ovaj ga prijavio policiji

Bosna i Hercegovina -
Osumnjičeni Niče se pojavio u selu Komorani kod svog poznanika i hteo da se sakrije u njegovoj kući, ali ga je poznanik prijavio policiji koja je opkolila kuću i uhapisla zbog trostrukog ubistva

LIVNO - Anto Niče, osumnjičeni za ubistvo majke Luce, snahe Sandre i brata Matka, a koje se desilo u petak uveče, uhapšen je jutros u osam sati u livanjskom selu Komorani.

Ali, ono što je zanimljivo, a što je potvrdio i portparol livanjskog MUP-a Ivica Vrdoljak, osumnjičeni se krio u kući svog poznanika J.V. u Komoranima kod koga se pojavio jutros oko 4.30 sati.

Poznanik je odmah alarmirao policiju. Po dolasku policije osumnjičeni nije pružao otpor pri hapšenju već se predao, nakon čega je sproveden na kiminalističku obradu u PU Livno.

Ispitivanje osumnjičenog još nije počelo jer osumnjičeni nema advokata.

- Ako Niče, sam ne izabere advokata bit će mu određen po službenoj dužnosti. Kriminalističkom obradom pokušaćemo da dođemo do saznanja gde je Niče boravio do jutros, da li je imao i pomagače i ostale pojedinosti od značaja za istragu, kazao je Vrdoljak.

Mladen Stojanović, kantonalni tužilac koji vodi ovaj slučaj, rekao je da Tužilaštvo čeka da policija odradi svoj deo posla, nakon čega će oni dalje postupiti po zakonu. On je dodao da Tužilaštvo još nije dobilo službene zapisnike o obdukciji izvršenoj nad ubijenom Lucom i njenom snahom Sandrom.

Sahrana žrtava zakazana je za sutra u 14 sati na groblju u Suhači.

(Dnevni avaz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track