BIVŠU SUPRUGU TUKAO DO SMRTI: Žena se ugušila u sopstvenoj krvi!
Foto: Profimedia

Brutalno ubistvo u Tuzli

BIVŠU SUPRUGU TUKAO DO SMRTI: Žena se ugušila u sopstvenoj krvi!

Bosna i Hercegovina -
Marijanu Grgiću (51) iz Tuzle zbog osnovane sumnje da je ubio bivšu suprugu Maricu Grgić (58) određen je jednomesečni pritvor

TUZLA - Sudija Kantonalnog suda Tuzla prihvatio je prijedlog tužioca i odredio jednomesečni pritvor za Marijana Grgića (51) iz Tuzle zbog osnovane sumnje da je ubio bivšu suprugu Maricu Grgić (58).

Beživotno telo žene pronađeno je u stanu u tuzlanskom naselju Miladije u noći između 7. i 8. novembra 2015. godine. Grgić je osumnjičen da je posle svađe bivšoj supruzi zadao veći broj udaraca pesnicama i tupim predmetima u predelu glave i po telu.

Marica je preminula od posledica udaraca u glavu i nos, odnosno gutanja i udisanja krvi, što je prouzrokovalo prestanak disanja, saopšteno je iz Kantonalnog tužilaštva TK. Kriminalistička policija MUP-a TK je osumnjičenog uhapsila i on je sa krivičnom prijavom predat Tužilaštvu.

Doneta je naredba o sprovođenju istrage, obavljena su određena veštačenja i medicinske pretrage, na osnovu kojih je osumnjičeni ispitan u Tužilaštvu. Istraga u ovom predmetu je još u toku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track