(FOTO) ZAKUCALI SE U ZID POSLE UTAKMICE: Vozač poginuo, tri mladića teško povređena!
Foto: Facebook/Aladin Abdić

TEŠKA SAOBRAĆAJKA U CAZINU

(FOTO) ZAKUCALI SE U ZID POSLE UTAKMICE: Vozač poginuo, tri mladića teško povređena!

Bosna i Hercegovina -
U samom centru grada, kod restorana "Amfora" u Cazinu, desila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula a tri teško povređene.

CAZIN - U autmobilu marke "golf" naalazila su se četiri mladića iz mesta Liskovac, starostio od 17 do 25 godina. Prema informacijama dobijenim od očevidaca, vozač je zbog neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u zid. Aladin Abdić koji je upravljao "golfom" preminuo na putu do bolnice, a teško je povređen Selman N., koji je bio na mestu suvozača.

On je prebačen u bolnicu i njegovo stanje kao i stanje ostale dvojice momaka je trenutno stabilno. Posle nesreće u pomoć su pritekli prolaznici koji su pokušali sa pomognu u spašavanju momaka.

"Pola sata smo se vrteli oko automobila i pokušavali da izvučemo vozača iz smrskanog auta. I policija i vatrogasci su uradili svoj posao. Uspeli smo da otvorimo zadnja vrata pa prednja. Momak je već gubio svest, i nekako uz pomoć par osoba uspeli smo da dođemo do njega ali bilo je kasno. Prizor je bio strašan – kazao je Dž. Pašić, koji se zatekao na licu mesta i odmah pritekao u pomoć.

Kako saznajemo, mladići su pratili fudbalsku utakmicu BiH i Irska, i posle utakmice su krenuli kući. Svi su Radi se o momcima od 17 do 25 godina.

(Avaz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track