TRAŽI BRATA BLIZANCA: Doktori su nam rekli da je umro 1991. u Beogradu, ali ja osećam da je živ!
Foto: Facebook

Muris Demirović želi da pronađe najrođenijeg

TRAŽI BRATA BLIZANCA: Doktori su nam rekli da je umro 1991. u Beogradu, ali ja osećam da je živ!

Bosna i Hercegovina -
Fejsbuk stranice preplavila je neobična životna priča mladića Murisa Demirovića iz Tuzle koji traži pomoć da pronađe brata blizanca. Njegov status za kratko vreme pregledalo je i podelilo hiljade ljudi

Prema njegovim rečima, on i brat su 1991. godine nakon rođenja prebačeni na lečenje u Beograd. Nekoliko dana kasnije bračnom paru Demirović iz bolnice su javili da je jedan od dečaka preminuo. Kako je naveo, nakon što su blizanci prebačeni u Beograd roditelji nikada nisu videli drugo dete, samo im je rečeno da dečak nije preživeo.Muris Demirović danas ima 24. godine i kaže kako oseća da mu je brat blizanac živ.

- Ja mislim da je moj brat živ. Osećam to u dubini duše – napisao je Muris i zamolio javnost da mu pomogne u potrazi.Pojasnio je da su brat i on rođeni u Tuzli, odakle su zbog problema sa disanjem prebačeni u Beograd, gde su bili smešteni u inkubatore u bolnici Majka i dete.

- Bio sam zaista slabiji od njega. Brat je bio teži od mene za 1 kg i imao je veće šanse da preživi, a desilo se to da je nakon nekoliko dana boravka u bolnici mojim roditeljima javljeno da im je jedan dečak preminuo, te da dođu po drugog – naveo je Muris i naglasio da su roditelji tom prilikom zahtevali da vide svoje drugo dete što im nije bilo omogućeno.

Muris navodi kako su im rekli da on više nije živ i bez ikakvog dokaza ih poslali kući.- Ništa im nisu dali na uvid, a za smrtni list su rekli da to ne postoji – tvrdi Muris i apeluje na sve koji imaju bilo kakvu informaciju da mu se jave, prenosi Faktor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track