(VIDEO) PRAVA LJUBAV: Pogledajte kako je jedan Tuzlak na veličanstven način zaprosio devojku
Foto: Printscreen YT

Naravno da je rekla da

(VIDEO) PRAVA LJUBAV: Pogledajte kako je jedan Tuzlak na veličanstven način zaprosio devojku

Bosna i Hercegovina -
Tuzlak Saša Vilušić je nakon šestomesečne veze odlučio da zaprosi svoju devojku Melihu Jahić, priredivši joj veličanstven romantičan prizore na Trgu Slobode

Saša je okupio oko sebe tim ljudi koji su mu pomogli u realizaciji ideje a za spektakularan ambijent pobrinuo se njegov dugogodišnji prijatelj i fotograf Dario Matić. Na trgu je postavljeno ogromno srce od crvenih balona i stolica do koje je vodila otmena crvena staza, a kompletan ambijent je ulepšan transparentima, dragim ljudima i brojnim pirotehničkim sredstvima.

Saša je sedeo u kafiću, dok su prijatelji Melihu vezanih očiju doveli do crvenog tepiha. Zatim je u pozadini počela pesma Olivera Dragojevića “Samo ti” kao podloga uz romantične prizore.

Po završetku pesme, Melihi su skinuli povez sa očiju, a uvod pred sudbonosno pitanje bilo je paljenje pirotehničkih “vulkana”. Nakon izgovorenog “DA” krenula je i ostala pirotehnička dekoracija, koja je upotpunila ovaj ljubavni prizor.

Na kraju su prišli svi prijatelji sa slovima “REKLA JE DA”, zbog zajedničke fotografije i večne uspomene na divne trenutke.

http://www.youtube.com/watch?v=RVpjaYrDivY
(Tuzlanski.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track