PANIKA U BRČKOM: Beli golf juri devojke, dve za dlaku izbegle otmicu!
Foto: 27.11.2012, Ap

Uznamiravajuće

PANIKA U BRČKOM: Beli golf juri devojke, dve za dlaku izbegle otmicu!

Bosna i Hercegovina -
BRČKO - Pismo devojke iz Brčkog objavljeno na lokalnom portalu u kojem ona tvrdi da je za dlaku izbegla otmicu usred grada, izazvalo je šok i strah u Brčkom.

Nekoliko večeri kasnije, odnosno u nedelju uveče sličnu sudbinu doživela je i njena prijateljica.

"Želim da vam ispričam šta se događa u našem gradu, a nadležni ništa ne čine da zaštite građane.Pre nekoliko večeri vraćala sam se iz grada. U blizini Doma zdravlja videla sam nepoznatog starijeg čoveka, prosede kose. Malo je viši. Čudno me gledao, ali pretpostavila sam da je znatiželjan.

Međutim, primetila sam da me prati. Uhvatila me panika. Uplašila sam se! Ubrzala sam hod, ali je i on počeo brže da hoda. Počela sam trčati. On je išao za mnom", navela je devojka.

Kako je istakla u celu priču su se uključile i osobe koje su se nalazile u golfu.

"Golf je bio noviji, ali u strahu nisam primetila model, a pogotovo registraciju.Krenuli su zamnom i oni. U strahu sam krenula iza Doma zdravlja gde nije osvetljeno i gde retko ima pešaka.Osvrćući se da li je iza mene starac primetila sam da rukama pokazuje vozaču golfa gde da skrene, odnosno navidio ih je da idu zamnom", dodaje ona i objašnjava:

Uz poslednje atome snage uspela sam da im umaknem, odnosno da izađem na glavnu ulicu. Naravno da sam bila van sebe. Uplašila sam se i sve to bi ocenila kao "slučajnost“ jer nisam čula da je iko bio u ovakvoj situaciji.

Međutim, da je stvar ozbiljna, ističe ona, posvedočila mi je moja prijateljica koja je sličan scenario doživela u nedelju oko 19 sati.

"Došla je sva uplakana na moja vrata i drhtavim glasom opisala čoveka i auto. Čovjek je bio prosede, smeđkaste kose, na sebi je imao plavu sportsku jaknu, nazad je ispisano ''Nike''.

Iz daleka, od straha je upitala ''Šta hoćeš“, plakala je. Rekao joj je ''hoću tebe!! '' i krenuo drsko prema njoj. Pratili su je sve do tržnog centra "Belamionix“. Umakla im je, jer je bilo naroda na ulici. Trčala je sve do mene.

Želela bih da podelim ovu priču, samo da ljudi znaju zapravo šta se dešava i da paze na svoju decu", navela je u pismu postalu otisak.ba zabrinuta djevojka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja