OKONČANA POTRAGA: Nestali banjalučki profesor, Velimir Gatarić, pronađen mrtav!
Foto: Printscreen Rtv Bn

Tragedija

OKONČANA POTRAGA: Nestali banjalučki profesor, Velimir Gatarić, pronađen mrtav!

Bosna i Hercegovina -
BANJALUKA - Posle višednevne potrage za profesorom Velimirom Gatarićem, čiji je nestanak prijavljen 16. februara ove godine, danas je pronađeno njegovo telo u naselju Ponir u Banjaluci

"Leš Velimira Gatarića pronađen je oko 13 sati. Uviđaj su izvršili pripadnici Sektora kriminalističke policije CJB Banja Luka u prisustvu dežurnog mrtvozornika Doma zdravlja Banjaluka. Utvrđeno je da nema elemenata krivičnog dela", rekla je za Marija Markanović, portparolka CJB Banjaluka.

Portala Klix.ba saznaje da je najverovatnije reč o samoubistvu vešanjem, a da je motiv za sada nepoznat.U potrazi za profesorom Gatarićem učestvovali su pripadnici CJB Banjaluka, druge organizacione jedinice MUP-a RS, rodbina i lokalno stanovništvo.

Gatarić je u utorak, 16. februara, oko 14 sati izašao iz Ekonomske škole u Banjaluci, gde je bio zaposlen, i od tada se niko nije čuo s njim.Kolege kažu da se tog dana javio da neće doći na posao jer mu je loše, ali je ipak došao. Bio je vidno uznemiren i ubrzo je napustio radno mesto, kažu u neverici kolege.

Poslednji put je viđen oko 15 sati u banjalučkom naselju Starčevica, dok je prolazio pored firme "AVG sekjuriti". Tu su ga snimile sigurnosne kamere, dok je prolazio pešice u pravcu naselja Ponir. Velimir Gatarić je po zanimanju bio profesor književnosti, a iza njega su ostali supruga i dvoje maloletne dece. (klix.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track