Najnovije vesti

UBIO SE I OSTAVIO VLASTIMA PORUKU: Zaposlite mi decu i neka mi svi oproste
Foto: Shutterstock

Strašna sudbina

UBIO SE I OSTAVIO VLASTIMA PORUKU: Zaposlite mi decu i neka mi svi oproste

Bosna i Hercegovina
Goražde je u šoku nakon samoubistva 48-godišnjeg Muhameda Homoraša koji je sebi oduzeo život juče na gradskom groblju Kolijevke, nakon što je obišao grobove poginule braće.

Istraga o ovom događaju je okončana, potvrdio je medijima tužilac Lazar Draško.
Draško ističe da su nakon uviđaja koji su obavili inspektori MUP-a BPK Goražde, isključene sve mogućnosti da je reč o krivičnom delu.

 

"Radi se o samoubistvu. Čovek je očigledno bio u teškoj situaciji iz koje nije mogao pronaći izlaz. U ovakvim situacijama, prema iskustvima lekara sudske medicine, dolazi do nedostatka želje za životom, tako da se teška situacija ne može prihvatiti kao opravdan razlog za ovakav korak", izjavio je medijima Draško.

 

Kako saznajemo, samoubistvo je izvršeno iz poluatomatske puške, a nesrećni čovek je ostavio i oproštajno pismo koje su pronašli istražioci i u kojem je uputio izvinjenje svima koji ga poznaju, a vlasti zamolio da mu zaposle decu.

 

"Molim ljude koji mogu i koji su na položaju vladajuće strukture da mi izađu u susret deci sa zaposlenjem. Neka mi svi koji me poznaju halale. Neka mi porodica i familija oproste", poslednje je što je napisao.

 

Jedini svedok događaja, radnik komunalnog preduzeća, uspeo je da vidi kada se Homoraš dovezao do mesta nesreće i obišao groblje svoje braće po kojima jedna ulica u Goraždu nosi ime, jer su Nermin i Ekrem poginuli branitelji.

 

Svedok događaja međutim nije mogao pretpostaviti da će nesretni Homoraš izvršiti samoubistvo.

 

(Klix.ba)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...