UBIJEN DVA SATA PRE SVOG 28. ROĐENDANA: Zenički fudbaler izboden na smrt!
Foto: Printscreen Klix.ba

kobna svađa

UBIJEN DVA SATA PRE SVOG 28. ROĐENDANA: Zenički fudbaler izboden na smrt!

Bosna i Hercegovina -
ZENICA - Senid Kulačić, fudbaler iz Zenice, ubijen je u ponedeljak uveče u centru grada dva sata pre svog 28. rođendana

Koban ubod nožem u desnu natkolenicu presekao je arteriju zbog čega je nesrećni mladić iskrvario na smrt. Glavni osumnjičeni za ubistvo je Jasenko Drinić, koji je u bekstvu.

Policija je danas pretsresla njegov stan u naselju Babina reka. Ranjavanje se desilo u Ulici fra Grge Martića, ispred ulaza u hostel "T&M", samo tridesetak metara od zgrade u kojoj je Kulačić odrastao i tačno na pola puta između dva zenička stadiona "Kamberovića polje" i "Bilino polje", na kojima je uglavnom provodio vreme.

Kulačić je u besvesnom stanju, sa povredama opasnim po život, oko 22 časa dovezen u Službu hitne pomoći Zenica. Dvadesetak minuta kasnije, lekari su nakon bezuspešne reanimacije, konstatovati smrt mladića o kojem poznanici i sugrađani imaju samo reči hvale. Policija je nekoliko sati posle smrti Kulačića privela Senidove poznanike Kemala Kadrića i Arnela Tufekčića.

"Dve osobe, koje se dovode u vezu sa spornim događajem, lišene su slobode, dok se preduzimaju aktivnosti na lociranju i hapšenju još dva lica, koja su osumnjičena da su učestvovala u izvršenju ovog krivičnog dela", rekli su iz policije. Kulačić je, navodno, sa osumnjičenim Drnićem pre ranjavanja bio u jednom kafiću, gde su se porečkali, da bi se sukob kasnije završio fizičkim obračunom. On je, navodno, bio na proslavi rođendana.

"Trenirao sam ga u juniorima Čelika, bio je talentovan igrač, uporan, dobar prijatelj sa svima. Nikada nisam imao probleme s njim, a koliko znam, ni kasnije nije bio od onih koji prave problema. Šokiran sam. Ne mogu da verujem", rekao je Amir Smriko, nekadašnji Senidov trener, nakon što smo mu saopštili tužnu vest.

(Nezavisne novine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track