UKRALA PARE ZA BOLESNU DEVOJČICU: Ali snimile su je kamere i sad je juri policija
Foto: Printscreen Youtube

Alavost

UKRALA PARE ZA BOLESNU DEVOJČICU: Ali snimile su je kamere i sad je juri policija

Bosna i Hercegovina -

Udruženje žena Đerđef iz Bugojna objavilo je snimak žene koja je navodno ukrala novac koji se skuplja za devojčicu Selmu Šakić, kojoj skupljaju novac za operaciju.

Selma Šakić iz Turbeta rođena je 2001. godine i već je imala četiri operacije. Kreće se uz pomoć štaka i potrebna joj je nova operacija u Švajcarskoj koja košta 20.000 franaka. Zbog toga je ovo udruženje postavilo u više prodavnica kutije za donacije.

Ali jedna od nadzornih kamera zabeležila je scenu u kojoj nepoznata žena uzima skupljeni novac iz kutije u pekari Dervić u Turbetu.

Udruženje je objavilo video pljačke da bi nakon toga slučaj bio prijavljen policiji. Oni su kasnije povukli snimak sa svoje FB strane i ostavili su sledeći komentar:

"Poštovani prijatelji želimo da vas obavestimo za video snimak koji smo sinoć objavili dobili smo poziv iz policijske stanice Travnik, oni će odraditi svoj deo posla i zamolili su nas da uklonimo video snimak, jer mnogi ljudi su videli šta je ta žena spremna da uradi, a ako joj je bilo nešto potrebno trebalo je da se javi našem udruženju i pomoć bi dobila. Poručujemo našoj Selmi da ćemo je ako Bog da ispratiti", piše u postu udruženja.

(Radio Sarajevo/E.P.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track