POZNATI DETALJI SVIREPOG UBISTVA ARNELE ĐOGIĆ Vikala je: Avdija, nemoj molim te!
Foto: Facebook

Slučaj koji je šokirao Zenicu

POZNATI DETALJI SVIREPOG UBISTVA ARNELE ĐOGIĆ Vikala je: Avdija, nemoj molim te!

Bosna i Hercegovina -

Zenički Kantonalni sud potvrdio je optužnicu koju je tužilaštvo podiglo protiv Avdije Selimovića i Muriza Brkića jer su na okrutan način ubili 24-godišnju Arnelu Đogić.

U detaljno opisanoj optužnici se, između ostalog, navodi da su se optuženi dogovorili da odu po nesrećnu devojku i da Brkić u mestu Brda kod Olova sačeka Selimovića. Selimović je otišao u Olovo da pronađe Đogićevu i poveze je na mesto gde će je ubiti, pišu lokalni mediji.

Avdija Selimović i Muriz Brkić, Foto: Youtube/Printscreen
Avdija Selimović i Muriz Brkić, Foto: Youtube/Printscreen

Kada su stigli u Brda u vozilo je ušao Brkić i seo na zadnje sedište gde i bila žrtva i rekao: “Avdija, hoćemo li sada”, na šta mu je on odgovorio odmah. Tada je on počeo da udara devojku pesnicama po glavi legavši na nju. Naslonio joj je koleno na grudi, a nesrećna devojka je plačući govorila: "Joj Avdija... Nemoj molim te".

Međutim, oni se nisu obazirali. Avdija je u jednom momentu zaustavio vozilo i izašao i u gepeku našao nož i dao ga Brkiću rekavši mu "Uradi to, da ne ostane živa”, stoji, između ostalog, u optužnici.

Takođe, navodi se da je Arnelu nožem zaklao optuženi Brkić i da je njeno telo zajedno sa Selimovićem bacio sa 70 metara visoke litice u kanjon reke Stupčanice, posle čega su obojica otišli u kafanu i trošli novac nađen kod ubijene.

(Fokus.ba/Oslobođenje)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track